Home >> Foto/Video >> Water Wings: Acesorii de purtat pe cap facute din apa!

Water Wings: Acesorii de purtat pe cap facute din apa!

2Water Wings: Acesorii de purtat pe cap facute din apa!

Water Wings este un proiect care il are in centrul atentiei pe fotograful profesionist Tim Tadder care reuseste sa execute o serie de fotografii in care surprinde diferite forme ale apei pe post de accesorii folosite pentru cap. De la peruca, palarie, caciula sau fes, pana la gulere, esarfe sau fulare, fotograful reuseste sa ne impresioneze cu creatia lui care este ridicata la rang de arta.
Tim a reusit cu succes sa ajunga la rezultatele dorite cu ajutorul echipamentelor din studioul din Los Angeles, a manechinelor care au fost de acord sa “probeze” accesoriile, a camerelor foto si video care au surprins momentele potrivite si nu in ultimul rand a baloanelor cu apa care au fost declansate pentru a executa imaginile de efect.

Procedurile utilizate in acest proiect au fost foarte simple, apelandu-se la baloane cu apa aruncate de colegii lui Tim sau sparte deasupra capului cu ajutorul laserului sau prin declansare cu sunet, apoi camerele foto de mare viteza au surprins momentele perfecte.

Tim Tadder este un fotograf profesionist nascut in Baltimore si scolarizat in Virginia ca matematician si Ohio ca artist in domeniul foto. Tim a lucrat pentru ziare din Baltimore, Colorado si San Diego ca fotojurnalist. De atunci, el a fost invitat sa faca portrete pentru unele dintre cele mai interesante personalitati din lume (ex. George W. Bush), Bill Gates, Michael Phelps, Kid Rock, Ice Cube sau Tom Brady.

Cele mai cunoscute proiecte ale lui Tim fost din diferite domenii de activitate pentru branduri globale cum ar fi: Adidas, Budwieser, McDonalds, Under Armour, Coca-Cola, Pepsi, Gatorade, Powerade, Sears, Mercedes Benz, Bud Light, Microsoft, Sony, Gillette și multe altele.

Ce s-a intamplat mai departe este mai bine sa vedeti in imaginile ce urmeaza a fi prezentate:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Tim Tadder Water Wigs from Light Gangster on Vimeo.

Sursa: friendskorner.com
Sursa foto: www.timtadder.com
[ad#feed]

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Portia de weekend in imagini amuzante 21 (55 foto)

La sfarsitul fiecarei saptamani fiecare dintre noi ne bucuram pentru cele 2 zile scurte de weekend care nu ne ajung niciodata nici pentru petreceri si nici pentru odihna. Insa veea ce putem face este sa ne putem bucura de aceste zile zambind si amuzandu-ne ori de cate ori avem ocazia. De data

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *