Home >> Featured >> Umbrela, accesoriul potrivit pentru o tinuta de vara

Umbrela, accesoriul potrivit pentru o tinuta de vara

umbrela

Umbrela, accesoriul potrivit pentru o tinuta de vara

Cu siguranta nimeni nu se gandeste la o umbrela decat ca la un mjloc de protectie impotriva vantului si a picaturilor de ploaie, insa putini iau in calcul si faptul ca o umbrela poate fi in masura sa va tina in pas cu moda. Cu ceva ani in urma, umbrela facea parte dintre accesoriile fara de care nimeni nu pleca de acasa, insa in ziua de astazi locul ei a fost luat, oarecum de geanta.

Fara nicio indoiala, vara cand temperaturile devin caniculare si instabilitatea vremii va trebui luata in calcul, in momentul in care ne alegem vestimentia cu care ne vom imbraca. Indiferent daca ziua este una ploioasa sau prognoza meteo este favorabila in acest sens, trebuie sa aveti in vedere faptul ca, atunci cand optati pentru o anumita tinuta, iar umbrela este parte integranta, trebuie sa existe o anumita concordanta intre ea si restul articolelor pe care le imbracati. In acest fel, aveti posibilitatea sa va feriti de stropii de ploaie, dar nu veti afecta look-ul chic pe care il indragiti atat de mult.

Incercati sa uitati de clasicele umbrele de culoare neagra si sa va indreptati atentia catre ceva mai interesant. Daca totusi insistati, aveti la indemana varianta umbrelelor de culoare neagra cu un design ceva mai modern si care au aplicate diverse materiale, insa daca doriti sa va accentuati oarecum tinuta, incercati sa mizati pe o umbrela care sa fie in concordanta cu bluza sau esarfa de vara pe care le adoptati.

Pentru un look monocromatic, umbrela trebuie sa respecte aceleasi regului, insa cu precizarea ca poate fi ori mai inchisa ori mai deschisa decat restul tinutei.

accesoriu vara
Sursa foto: www.pixabay.com

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Ingrijirea corporala de care ai nevoie pentru o viata exemplara

Poate că trăim într-o lume care pune prea mult preţ pe imagine, pe aspectul fizic, în detrimentul altor calităţi. Ce nu putem nega indiferent dacă ne lăsăm influenţaţi sau nu de modă este faptul că îngrijirea personală e o formă de respect atât faţă de noi cât şi faţă cei din jur. Ingrijirea corporala de care ai nevoie

One comment

  1. Indiferent de culoare..un accesoriu necesar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *