Home >> Iasi News >> Trofeul Ligii Campionilor este la Iasi

Trofeul Ligii Campionilor este la Iasi

Trofeul Ligii Campionilor este acum si la Iasi

Trofeul Ligii Campionilor va fi adus in Romania de francezul Claude Makelele, fostul mijlocaș al lui Real Madrid, Chelsea şi PSG, ambasador oficial al ai UEFA Champions League Trophy Tour in România, alaturi de Miodrag Belodedici, singurul roman care a castigat de doua ori trofeul, cu Steaua Bucureşti in 1986 şi Steaua Rosie Belgrad în 1991.

“UEFA Champions League mi-a oferit două victorii majore în timpul carierei mele și mă bucur mult că pot retrăi aceste momente excepționale cu ocazia noii ediții Trophy Tour. Este timpul să transmitem mai departe excelența sportivă tinerelor generații și să promovăm în continuare fotbalul la cele mai înalte standarde”, a declarat Belodedici.

“Am început să joc fotbal pe vremea când eram copil și locuiam în Congo, țara mea natală. De atunci, fotbalul a devenit viața mea și mi-a oferit tot ceea ce am visat vreodată. A trebuit însă să muncesc din greu și să fac sacrificii mari pentru a atinge acest nivel de performanţă. Și, pentru că vorbim despre performanță sportivă, cred că nu există o competiție mai importantă decât UEFA Champions League. Toți jucătorii visează să ridice mult râvnitul trofeu, iar eu mă număr printre cei norocoși care au făcut asta. Sunt bucuros să am ocazia de a ţine din nou trofeul în mâini şi de a împărtăși cu publicul român acest sentiment minunat și sunt nerăbdător să împărtăşim impresii despre noul sezon UEFA Champions League cu ocazia acestui eveniment”, a spus şi Makelele, campion al Europei cu Real Madrid, în 2002.

Turneul a vizitat până acum 37 de orașe din 16 țări europene, și a fost văzut de peste 600 000 de fani, care au făcut peste 190 000 de poze cu trofeul.

Trofeul poate fi admirat in 3 orase din Romania in intervalul 13 – 18 septembrie 2016, printre care: Iasi, Bacsu si Bucuresti.
Unde va mai ajunge trofeul Ligii Campionilor:
Iasi – 13 septembrie, la Palatul Culturii: program 12:30 – 20:00
Bacau – 14 septembrie, Strada Republicii 185 (parcare Dedeman): program 15:00 – 22:00
Bucuresti – 17 septembrie, piata George Enescu: program 10:00 – 22:00 si
Bucuresti – 18 septembrie, Baneasa Shopping City (zona fantanii interioare): program 11:00 – 22:00.

Sursa: digisport.ro

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Conferinta #WebBiz 2017 la Iasi pe 27 Septembrie

Miercuri, 27 septembrie 2017, începând cu ora 9:00 şi finalizând cu ora 17.00, la sediul ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *