Home >> Iasi News >> Targ de Mesteri Populari in weekend la PALAS MALL

Targ de Mesteri Populari in weekend la PALAS MALL

mestesugari

Targ de Mesteri Populari in weekend la PALAS MALL

Sfârşitul de săptămână petrecut la Palas este îmbogăţit cu evenimente deosebite, care să aducă zâmbete pentru întreaga familie: târg al meşteşugarilor, ateliere creative, teatru de păpuşi şi demonstraţii de tango.

De vineri până duminică, în perioada 7 – 9 august 2015, Atriumul Palas Mall va găzdui o nouă ediţie a îndrăgitului Târg al Meşterilor Populari. Cei mai iscusiţi meşteşugari din regiune îşi vor prezenta creaţiile, realizate cu măiestrie şi migală. Târgul reuneşte pielari, sculptori, olari, țesători, tâmplari de mobilier rustic, cioplitori și alţi reprezentanţi ai artei tradiţionale, care îşi vor expune operele autentic româneşti. În plus, vizitatorii târgului îi vor putea admira pe meşteşugari în timp ce lucrează şi vor putea cumpăra piesele realizate de aceştia. Cei care iubesc obiectele inspirate din tradiţiile autohtone vor găsi: ii, linguri de lemn decorative, icoane sculptate, trăistuţe ţesute, accesorii din piele, vaze din ceramică şi multe altele.

Vineri, toţi iubitorii dansului pasional sunt invitaţi la demonstraţii de tango. De la ora 19.00, în parcul Palas vor răsuna ritmurile argentiniene, spre încântarea celor doritori să înveţe paşii de tango.

Sâmbătă, de la ora 19.00, prichindeii sunt aşteptaţi de magazinul CTS Corner la o sesiune de ateliere creative. Lecţiile de îndemânare vor fi oferite de specialiştii Flori de Portocal, care îi vor stimula pe copii să îşi dezvolte creativitatea.

Şi ziua de duminică este una cu distracţie pentru ştrengari. De la ora 11.00, în zona Intersport, cei mici vor avea acces liber la o nouă întâlnire cu marionetele, într-o piesă de teatru de păpuşi amuzantă.

Tot duminică, de la ora 15.00, cei prezenţi în Palas Mall vor putea asculta un recital de pian. Tinerii artişti vor interpreta cele mai îndrăgite melodii, acompaniind sesiunile de shopping ale ieşenilor şi nu numai.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Conferinta #WebBiz 2017 la Iasi pe 27 Septembrie

Miercuri, 27 septembrie 2017, începând cu ora 9:00 şi finalizând cu ora 17.00, la sediul ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *