Home >> Bizar >> Sunt identici, dar nu sunt rude si nu s-au intalnit niciodata!

Sunt identici, dar nu sunt rude si nu s-au intalnit niciodata!

Sunt identici, dar nu sunt rude si nu s-au intalnit niciodata!

Cum ar fi daca intr-o zi ti-ai intalni sosia? Cum ar fi sa stii ca undeva printre cele peste 7 miliarde de oameni ce alcatuiesc populatia lumii exista o persoana care seamana extrem de bine cu tine?
De curand, un fotograf canadian, pe numele lui Francois Bruenelle, a reusit sa porneasca un proiect prin intermediul caruia si-a propus sa adune nu mai putin de 200 de “cupluri” de sosii de prin toate colturile lumii si sa le fotografieze, urmand ca la final sa faca o expozitie si sa lanseze o carte cu toti participantii la proiect.
Fotografiile sunt de-a dreptul extraordinare daca stai si te gandesti ca acesti oameni nu sunt rude, nu s-au intalnit niciodata si unii nici macar nu sunt din aceiasi tara sau continent.

Francois Bruenelle s-a nascut in Sherbrooke, Canada si a descoperit fotografia prin intermediul activitatii artistilor André de Dienes și Richard Avedon. Fascinatia, sau mai bine spus obsesia lui pentru fotografia de portret, ca mijloc de expresie vizual, l-a determinat sa se dedice muncii sale prin care a a resuit sa faca portrete ale oamenilor din jurul lui depunand efort continuu in incercarea de a capta sufletul uman evaziv. El este autorul a The Seven Essential Tools for the Creative Photographer, publicat de Les Editions du Trait.

Iata mai jos cateva din seria de fotografii realizata de celebrul fotograf Francois Bruenelle:
twins (1)
twins (14)
twins (15)
twins (16)
twins (17)
twins (18)
twins (19)
twins (20)
twins (21)
twins (22)
twins (23)
twins (24)
twins (25)
twins (26)
twins (27)
twins (28)
twins (29)

Sursa: francoisbrunelle.com
educateinspirechange.org
[ad#feed]

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

CRBL freestyle la KFC reclama copiata de la McDonalds

Haideti sa va spun cum copiaza romanii de la KFC niste pusti din SUA care au facut un clip "How To Order Mcdonald's Like A Boss"! De cateva zile am vazut ca ruleaza pe facebook un clip in care CRBL comanda mancare de la KFC like a boss performand un freestyle. Nimic impresionant si iesit din comun

One comment

  1. nu trebuie sa fim rude sa fim identici, sunt multe persoane care seamana intre ele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *