Home >> International >> Scrisoare pentru Lucian Mandruta de la unul din cei 2 milioane de barbati cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani

Scrisoare pentru Lucian Mandruta de la unul din cei 2 milioane de barbati cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani


fy

Scrisoare pentru Lucian Mandruta de la unul din cei 2 milioane de barbati cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani

Draga Lucian Mandruta,

Raspuns pentru articolul scris de Lucian Mandruta aici – lucianmindruta.com

Sunt unul din cei peste 2 milioane de barbati care pot fi chemati oricand la datorie pentru a fi trimisi in razboiul altora. Da, exact, razboiul altora! Din cate stiu eu nu ne-a amenintat nimeni ca ne vor pamanturile (in afara de Rosia Montana), sau ca pregateste cineva oaste sa ne cotropeasca special pe noi ca suntem romani. Ca din punct de vedere geopolitic sau strategico-militar suntem pozitionati in bataia pustii a cunostintelor nostre mai vechi, rusii, ca avem parteneri militari purternici si suntem in NATO, asta e alta vrajeala dintr-o alta pagina, asa ca iti sugerez sa treci la pagina din urma Lucian, cea de care ai trecut fara sa o citesti.

Apropo, da-mi voie sa iti spun ca ai auzit prost ca noi nu vrem la oaste, ideea e ca noi vrem ca acesta posibilitate sa fie exclusa, in niciun caz nu suntem toi lasi si cocalari cum insinuezi tu in mizeria de articol publicat pe post de momeala pentru trafic. Tu in loc sa visezi si sa iti doresti pace in tara ta si in lume, tu o arzi in vitejisme indemnand la razboi, stiind foarte bine ca nu vei merge pentru ca esti de aceeiasi seama (47 de ani), cu discursul lui Ceausescu din 68′ care era sa ne coste un alt razboi cu rusii…La acea vreme le luau rusilor 48 de ore sa ne ocupe, azi in maxim 24 de ore suntem mancati.
tanvc
Hai sa iti povestesc eu cum s-a propagat aceasta stire de doi bani care a ajuns sa sperie mai mult parintii si bataranii, decat tinerii de care ne tot spui tu ca sunt lasi. Dar inainte de asta te rog sa imi raspunzi la o intrebare:
Conform carui studiu sau raport ai ajuns tu la concluzia ca noi nu vrem la oaste?
Totusi este vorba de 2,1 milioane de suflete, ma indoiesc ca ai luat cuvant si ai apucat sa discuti cu fiecare din noi si ca ai vazut ca ni se innodau lacrimile in barba de frica si ai dedus tu ca suntem o generatie de lasi si cocalari cu smartphone si facebook.

Acum 3 zile, mai exact pe 10 Februarie 2015, oligofrenii de la SpyNews, posteaza in rubrica “ACTUALITATE”, un articol care avea sa ridice semne de intrebare in randul populatiei masculine care se regasea in acel interval de varsta cuprins intre 20 si 35 de ani. Idiotul care a scris acel articol, pe langa faptul ca nu s-a semnat si nici nu a precizat sursa de unde a preluat articolul, a omis sa posteze documentul publicat de MONITORUL OFICIAL in 2014 si postat in acelasi articolul de unde a dat copy-paste.
untitled1
untitled2

Asfel ca stirea care face valva de cateva zile, este de fapt preluata de pe Ziarul Financiar care a postat-o in Mai 2014, atunci cand acest ordin a fost publicat in Monitorul Oficial (Monitorul Oficial al Romaniei partea I nr. 312/28.IV.2014), ca urmare a inceperii tensiunilor intre Rusia si Ucraina, si a fost republicata acum ca fiind de actualitate fara a se preciza faptul ca inainte de a fi inrolat trebuie sa treci si pe la medic. Dragul meu Lucian, aici va fi provocarea cea mai mare, pentru ca barbatii ca tine nu vor trece de acest tip de testare, cu toate ca vor avea coaiele cu ei…Nu toti suntem facuti pentru razboi!


Iubitorule de PSD-isti, tare as vrea sa te vad intr-un DAC 665 fabricat in 80′, inghesuit intre alti 20 de viteji, la fel de razboinici ca tine, carnad peste 40 kg de echipament, intr-un costum de militar purat de 11 generatii de soldati si agatat de gat cu un PM 1963 (Pistol Mitraliera – versiunea romaneasca a productiei sovietice – AKM sau AK47), produs la Cugir in 1963. Sa vad atunci ce iti atarna mai tare?

Oamenii ca tine ar trebui trimisi in prima line alaturi de puscariasi si delicventi, de primari si prefecti si de toti politicienii corupti, ca mai apoi sa venim noi, lasii, care nu vrem la oaste, sa va aratam ca noi nu refuzam inrolarea in caz de razboi ci ne dorim din toata inima sa nu fie nevoie..

In loc de concluzie:
Suntem in anul 2015
Avem sonde si sateliti care “zboara” prin sistemul solar;
Avem zeci de tipuri de comunicare instanta si informatie fara sfarsit la ridicarea unui deget;
Avem multe din bolile grave eradicate sau in curs de eradicare;
Avem posibiliatea de a vedea miliarde de galaxii si alte miliarde de stele cu ajutorul telescoapelor performante si a tehnologiilor actuale;
Avem cunostinte clare si incontestabile despre evolutia si istoria noastra si Pamantului;
…si totusi oamenii continua sa se omoare intre ei…Iar tu indemni la astfel de actiuni prin insasi gandirea ta de viteaz destep ce esti…

Daca vrei sa imi raspunzi vreodata la acest articol, te rog sa vizionezi mai intai filmuletul de mai jos sa vezi cum sunt torturati si macelariti prizonierii de razboi in 2015, la mai putin de 1000 de km de curu’ tau.

ATENTIE!!! IMAGINI EXTREM DE VIOLENTE. DACA AVETI PROBLEME CU INIMA NU VA UITATI!!!

Sursa: www.zf.ro | www.lucianmindruta.com | www.caplimpede.ro

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Transilvania asa cum nu ai vazut-o niciodata in imagini realizate de Alex Robciuc

Probabil cele mai frumoase si mai deosebite imagini cu peisaje romanesti pe care le-am vazut vreodata. Nu exagerez deloc cand spun asta, mai ales pentru ca am fost surprins de faptul ca am aflat de aceste fotografii uimitoare de pe niste site-uri din afara. Mi-a atras atentia numele romanesc al autorului care era

One comment

  1. Alt jegos care abereaza in vremuri tulburi. Sa il trimitem in Irak daca tot se da mare ostas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *