Home >> Amenajari >> Să vină iarna. Avem centrală!

Să vină iarna. Avem centrală!

centrala termica

Să vină iarna. Avem centrală!

Centrale termice murale pe gaz, GLP sau electrice pentru orice cămin

De când mă știu mi-a plăcut iarna. Dar îmi plăcea iarna la bunici, la gura sobei, cu lemnele trosnind și vâlvătaia făcând umbre pe tavan. Nu mi-a plăcut iarna la bloc pentru că era mereu frig și îi auzeam pe părinții mei plângându-se de costurile colosale de la întreținere. De când eu și soția mea ne-am mutat la casa noastră, ne simțim ca în copilărie, la gura sobei, fără să ne mai fie frică de frig sau costurile prea mari pentru căldura prea puțină. Și asta pentru că ne-am achiziționat o centrală pe gaz care face ca, în apartamentul nostru, să menținem, pe durata întregii zile, o temperatură optimă, cu cele mai reduse costuri.

Mai mult decât un site – un tezaur de centrale pentru casa ta

Noi am hotărât să achiziționăm o centrala termica pe gaz natural, întrucât ni s-a părut cea mai bună investiție și cel mai sigur fel de încălzire, având în vedere că tipul de evacuare a gazelor arse se face cu Tiraj Fortat sau cu Tiraj Natural. Centralele murale în condensare sunt echipamente termice pentru încălzire și preparare apă caldă menajeră care folosesc cu succes tehnologia condensării prin creșterea randamentului nominal până la 107,5%. Mai mult decât atât, au o putere foarte mare, făcând totodată posibilitatea de multiplicare prin cascadare, la care se adaugă protocolul OpenThem, protocol care permite un transfer de date în timp real între centrală și termostate avansate. Prepararea apei calde menajeră se poate realiza în mod instantaneu sau cu acumulare într-un boiler exterior la centralele clasa A.

incalzire
Dar opțiunile erau diverse. De exemplu, dacă doream să cumpărăm numai calorifere găseam pe stoc o gamă larga de calorifere de aluminiu care  sunt realizate din elemenți cu o putere termică sporită, fiind ușor de montat și cu o mare rezistență la coroziune. Ce m-a atras pe mine la aceste tipuri de calorifere este că fiecare calorifer este acoperit cu pulberi epoxidice polimerizate la 200°C și trebuie să treacă de o dublă probă hidro-pneumatică de presiune pentru a putea fi puse la vânzare. Asta înseamnă că vorbim de niște produse de calitate net superioară.

Cred că a avea propria centrală, cu astfel de calorifere în întreaga casă nu este un lux, ci o necesitate pentru căminul tău. Puteam rămâne agățat de sistemul public de încălzire, însă pentru un apartament ca al nostru, am simțit nevoia să am propriul meu sistem. Asta pentru că este unul în care am încredere și care îmi asigură confortul de care noi avem nevoie.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum gasesti meseriasi buni la preturi avantajoase

O problema des intampinata de cei care doresc sa construiasca sau sa isi renoveze locuinta ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *