Home >> Hardware >> Printcard.ro – cea mai mare varietate de imprimante pentru casă sau birou

Printcard.ro – cea mai mare varietate de imprimante pentru casă sau birou

slide3

Printcard.ro – cea mai mare varietate de imprimante pentru casă sau birou

Imprimante pentru carduri sau despre cum ieși din bucluc repede, dar bine

Acum ceva vreme am văzut o glumă pe o rețea de socializare care spunea că imprimanta simte frica. Și drept să spun, nu sunt nici superstițios, nici nu cred în așa ceva, dar fix când am avut mai mare nevoie de imprimanta mea m-a lăsat și nu mai pornea nicicum chiar și după ce am încărcat cu un tuș bun. Așa că am comandat o nouă imprimantă (nici nu mai țin minte a câta) de care sunt mai mult decât mulțumit.

Imprimanta Zebra ZXP Serie 7 cu imprimare automată dublă-față, care imprimă carduri la o inaltă calitate în cel mai scurt timp posibil, făcând-o ideală pentru aplicații care necesita imprimare de volum ridicat. Caracteristicile, cum ar fi încuietorile de acces fizic, personalizare privilegii utilizator, și opțional laminare, fac din aceast imprimantă o soluție de imprimare carduri foarte sigură. Ca să fiu foarte sincer, știam că se încearcă o îmbunătățire a tuturor acestor gadget-uri și că tehnologia avansează rapid, dar nu credeam că se poate ajunge la o astfel de performanță. Nu spun numai că mi-am rezolvat toată treaba pe care o aveam, dar ma gândesc să achiziționez déjà un al doilea produs.

Imprimanta care face treaba singură

Zebra ZXP Serie 7 este mai mult decât intuitivă. După ce mi s-a terminat tușul prima dată, am fost ghidat pas cu pas pentru reîncărcare, ceea ce o face cea mai bună din toate cele pe care le-am încărcat. Și, credeți-mă, am încercat destule!

slide1

Ai o afacere de printare carduri sau cărți de vizită? Fă-ți un bine și alege din ofertă!

În altă ordine de idei, ceea ce recomandă această imprimantă este capacitatea de imprimare la viteză ridicată. De exemplu, în week-end și ori de câte ori se ivește ocazia, eu printez diverse tipuri de invitații, fac carduri și cărți de vizită pentru că mă pregătesc să îmi deschid propria afacere și vreau să practic. De aceea, o imprimantă Zebra ZXP Serie 7 este mai mult decât perfectă pentru astfel de hobby-uri.

Pe lângă Zebra ZXP Serie 7, mai există o mare varietate de produse de unde poți alege, în funcție de preferințe sau nevoi. Pe http://printcard.ro/imprimante-carduri există foarte multe imprimate față-verso care scot cele mai atractive cărți de vizită și nu numai. Toate aceste produse sunt gândite să ne facă viața mai ușoară! Să profităm!

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum sa iti vinzi produsele Second Hand la preturi bune?

De curand am luat o decizie in care am hotarat sa trece de la PC/DESKTOP la Laptop/Notebook si ca orice trecere de la o platforma la alta trebuie cumva sa renunt la PC si am ales modalitatea de vanzare pe componente prin intermediul catorva site-uri de specialitate. Ma despart cu greu de gloriosul Desktop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *