Home >> Iasi News >> Magazinul Oficial al CSMS Iasi din Iulius Mall se va deschide pe 15 Septembrie 2015

Magazinul Oficial al CSMS Iasi din Iulius Mall se va deschide pe 15 Septembrie 2015

frewat

Magazinul Oficial al CSMS Iasi din Iulius Mall se va deschide pe 15 Septembrie 2015

MÂINE SE VA DESCHIDE ÎN IULIUS MALL MAGAZINUL OFICIAL AL CSMS IAŞI

Fanii echipei de fotbal Clubul Sportiv Municipal Studențesc Iași (CSMS) vor avea ocazia, începând de marţi, 15 septembrie 2015, să achiziţioneze de la Iulius Mall bilete la meciuri sau numeroase alte produse personalizate cu însemnele echipei preferate.

Magazinul oficial al CSMS Iaşi este situat la etajul doi al Iulius Mall, în zona food court-ului, iar deschiderea oficială va avea loc la ora 15:00. Cu această ocazie, suporterii sunt invitaţi la o întâlnire cu staff-ul tehnic şi cu jucătorii, care vor da autografe şi vor face fotografii.

Ieșenii vor putea achiziționa de la magazinul oficial echipamente de joc, tricouri și diverse produse personalizate, dar și bilete la meciuri, cu o zi înaintea fiecărei partide.

Astfel fanii echipei CSMS Iasi vor avea la dispozitie doua canale prin care isi pot face cumparaturi de materiale sportive si produse cu insemnele clubului, acestea fiind site-ul online, pe care il pot gasi la adresa www.magazin.csmsiasi.ro si magazinul din Iulius Mall care va fi inaugurat Marti 15 Septembrie 2015

Spor la cumparaturi!

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Conferinta #WebBiz 2017 la Iasi pe 27 Septembrie

Miercuri, 27 septembrie 2017, începând cu ora 9:00 şi finalizând cu ora 17.00, la sediul ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *