Home >> Games >> Jocuri cu masini si trenulete – alegerea perfectă pentru a petrece timp cu cei mici

Jocuri cu masini si trenulete – alegerea perfectă pentru a petrece timp cu cei mici

jocuri cu masini

Jocuri cu masini si trenulete – alegerea perfectă pentru a petrece timp cu cei mici

Jocuri cu masini pentru copii mari și mici

Eu și soția mea nu avem copii încă, așa că ne exersăm rolul de părinte ori de câte ori ne vizităm prietenii cu copii. Așa s-a întâmplat și serile trecute când un cuplu drag nouă ne-a rugat să avem grijă de cei doi băieți ai lor pentru câteva ore. Zis și făcut. Pentru că m-am simțit responsabil să petrec timp cu cei mici, soția neștiind ce activități să desfășoare ca să le capteze atenția, m-am oferit să găsesc niște jocuri care să îi facă activi. Panica s-a instalat încet, dar sigur! Nu numai că nu aveam jocuri în casă, dar nici idee de unde să fac rost pe moment.

Văzându-mi neîndemânarea, ștrengarii au ținut să îmi demonstreze că ei sunt cu adevărat la curent cu noutățile, așa că m-au invitat să accesez cele mai atractive jocuri online cu masini. Și a fost joc! Ne-am întrecut în cele mai neobișnuite situații, încercând jocuri care mai de care mai neobișnuite. Țin să menționez că, în ciuda experienței mele de fost jucător împătimit pe calculator, aceste jocuri mi-au stârnit interesul prin complexitatea lor. Sunt total diferite față de ce eram eu obișnuit. Și se pare că sunt tare bune pentru ca micuții noștri să petreacă timp de calitate și să prindă dexteritate în a mânui tastaturile.

jocuri cu trenulet

Jocurile cu trenulețe sau despre cum cei mici învață lucruri noi și utile

Dar asta nu este tot! După ce ne-am întrecut în jocurile cu mașini, am spălat ambulanța, am participat la curse și am făcut drifturi, ștrengarii mi-au arătat ceva ce nu am jucat niciodată – jocuri noi cu trenuri. Impresionant este că aici existau alte situații și era nevoie de alte abilități necesare pentru a completa jocurile. Am descoperit că există un principiu didactic în fiecare dintre jocuri: fie trebuiau să își folosească gândirea logică, fie îndemânarea. Cert este că băieții au fost puși în situații aproape reale, din care au avut de învățat.

Și uite cât de ușor este să fii părinte chiar și pentru o seară, mai ales cu așa ajutoare la îndemână.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cele mai neobisnuite anunturi de pe OLX.ro

Noi romanii, am avut mereu inspiratie si spirit creativ in activitatile desfasurate de-a lungul istoriei noastre, dar mai ales atunci cand nevoia a cerut-o, am devenit instant negustori si am vandut tot ce am prins. In acest sens, cativa dintre romanii despre care vorbesc, au reusit sa se desprinda din pluton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *