Home >> Auto >> Inchirierile auto, un business foarte util pentru turisti

Inchirierile auto, un business foarte util pentru turisti

inchirieri auto

Inchirierile auto, un business foarte util pentru turisti

Lansata pe piata romaneasca ca un business oficial abia la inceputul anului 2004, “rent a car”, cum este cunoscut de majoritatea celor care apeleaza la astfel de servicii sau care vor sa dezvolte o astfel de afacere, a ajuns in anul 2015 sa devina o dependenta pentru foarte multi dintre turistii si oamenii de afaceri straini, care doresc sa se deplaseze destul de mult pe toata perioada in petrecuta la noi in tara si totusi nu vor sa investeasca intr-un taxi.

Pe langa avantajele crescute de a avea propria masina, fara a fi nevoit sa o cumperi, inchirierea unui autoturism iti mai ofera si posibilitatea de a te deplasa liber oriunde doresti la orice ora doresti. Inspirata din ideile vestice, aceasta face acum parte din ofertele de booking a multor agentii de turism si de asemenea tot mai multe firme aloca un buget considerabil catre segmentul de marketing, pentru a-si atraga clientii.

Avantaje financiare cu o masina inchiriata

Pentru ca sunt tot mai multi cei care vin sa ne viziteze atat litoralul cat si minunatele privelisti montane, inchirierea unei masini ofera siguranta unei cheltuieli accesibile pentru turist, dar si comoditatea acestuia de a se deplasa in orice locatie, platind doar o suma modica zilnic si benzina autoturismului. Sunt deja firme care au aceeasi clienti de peste 10 ani si care vin si apeleaza cu incredere la firmele de inchirieri autodin Bucuresti, fiind cea mai viabila modalitate de transport pentru ei.

masini

O situatie inedita de inchiere auto

Daca majoritatea clientilor care se decid sa apeleze la firmele de “rent a car” sunt turistii straini, mai sunt si situatii inedite in care acest serviciu este foarte util. Tot mai multi tineri investesc intr-o masina scumpa de la rent a car pentru prima lor intalnire, dorind sa impresioneze persoana cu care isi va petrece timpul. Astfel ca el va cadea intr-o lumina buna, iar fata va fi impresionata de conditiile oferite.

Bine de stiut atunci cand doresti sa inchiriezi o masina este sa te asiguri ca are toate dotarile care iti vor asigura un minim de confor si siguranta pe toata durata perioadei in care o vei utiliza. Fie ca este vorba de interes personal, business sau turism este necesar sa benefieciem de toate optiunile pe care le ofera o masina. Ca si dotari ce tin de confortul si siguranta fiecaruia putem aminti aerul conditionat, airbag-urile, si ABS-ul, dar si de optiuni multimedia ca radio-CD sau GPS, toate acestea depinzand strict de activitatile desfasurate de fiercare dintre noi.

Eu unul am ales sa merg pe mana celor de la www.titan-inchirieriauto.ro cand am avut nevoie de o masina pentru cateva zile sa imi rezolv problemele.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Care sunt cele mai bune site-uri de review din Romania

Care sunt cele mai bune site-uri de review din Romania? Cresterea volumului de dispozitive mobile ...

One comment

  1. Foarte bun articolul, serviciile de inchirieri auto sunt ideale pentru turisti, se obtine o masina cu toate taxele la zi simplu si rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *