Home >> Uncategorized >> Importanta serviciilor de resurse umane intr-o companie de succes

Importanta serviciilor de resurse umane intr-o companie de succes

birou

Importanta serviciilor de resurse umane intr-o companie de succes

Avand in vedere faptul ca resursele umane reprezinta o componenta esentiala pentru orice organizatie, de aceasta depinzand in mare parte si castigurile companiei, este important sa se faca investitii semnificative in acest sector. Daca vreti ca salarizarea sa se realizeze in conditii optime si cu respectarea intocmai a legii, cea mai practica varianta este sa apelati la servicii de externalizare si administrare de personal.

Daca va intrebati cat de util v-ar fi un astfel de serviciu, o sa va dezvalui o experienta personala, dar si avantajele pe care vi le ofera externalizarea acestui tip de servicii.

Il ajut pe un foarte bun prieten la o Mica afacere pe care o are de ceva timp, mai exact un birou de traduceri care are 6 angajati. Dupa anumite discutii si experiente avute cu prietenul meu Radu la biroul de traduceri am ajuns sa vorbim despre externalizare servicii de resurse umane, mai ales ca directia companiei este spre dezvoltare si extindere atat ca cifra de afaceri cat si ca angajati.

La inceput, credeam ca serviciile de externalizare sunt o cheltuiala inutila, pentru ca la un numar relativ mic de salariati nu este foarte greu sa calculezi salariile de unul singur, insa in foarte scurt timp ne-am convins amundoi ca lucrurile nu sunt chiar atat de simple, pentru ca apar concedii medicale, adeverinte, sporuri si alte situatii pe care le gestionam foarte greu si pentru care aveam in permanenta nevoie de consultanta in ceea ce priveste legislatia muncii. Dupa aceea am apelat la o firma care se ocupa cu externalizarea salarizarii si administrarea de personal (human resources planning) si am scapat de toate aceste probleme. Va pot spune ca i-am gasit pe internet dupa mai multe cautari care m-au dus catre website-ul lor de prezentare pe care il puteti gasi aici: www.hrp.ro. In acest fel am mai mult timp pentru preluarea si realizarea proiectelor din cadrul biroului.

In urma experientei mele, pot sa va spun ca o astfel de firma de externalizare va ofera servicii de salarizare si administrare de personal, adica se ocupa cu calculele si rapoartele aferente, asigurandu-va confidentialitatea datelor, siguranta informatiilor si o interpretare corecta a legislatiei in vigoare.

Daca aveti nevoie, o astfel de firma va poate oferi inclusiv informatii privind strategiile de management de la nivelul personalului si servicii de gestionare a dosarelor personalului, intocmirea de adeverinte, dar si completarea datelor in carnetele de munca.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

4 ore, 3 min si 2 secunde

[ad#emag] 4 ore, 3 min si 2 secunde | sau cum se vede prin aparatul ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *