Home >> Aventuri >> Iesire in aer liber la gratar chiar si pe caldura

Iesire in aer liber la gratar chiar si pe caldura

gratar

Iesire in aer liber la gratar chiar si pe caldura

39 de grade la umbră! Amețitor! Verile toride te împing să ieși cat mai des din locuință, care devine un fel de labirint al caniculei. Zonele verzi, răcoroase, amplasate în preajma apelor, devin locuri ideale de petrecere a timpului. Este fără doar și poate sezonul grătarelor cu prietenii și apropiații. Așa că m-am gandit să le rezerv o surpriză vecinilor mei. Am căutat un grătar potrivit standardelor noastre și am găsit în cele din urmă unul care îndeplinea toate condițiile, pe covera.ro.

Pana să ducem la bun sfarșit planul nostru mai vechi de a sta cateva zile cu cortul într-un areal mai puțin afectat de dogoreală, am găsit de cuviință să ne strangem cu toții la Mihai, fericitul posesor al unui foișor înconjurat de spatiu verde, la parterul blocului. Aici am putut testa pe viu capacitățile grătarului și am pus cap la cap ideile pentru periplu. Mintea ne-a mers la rece pentru că am avut tot ce ne trebuia la îndemană. Ca niște gentlemeni adevărați am invitat și soțiile să guste din marile noastre realizări. Soția mea i-a sugerat la final lui Mihai să monteze o instalație de irigare pentru a întreține mai bine spațiul verde. Acum am realizat faptul că atunci cand eram în cautarea unui gratar de mult dorit pe internet, soția mea care se prefăcea că aranjează în spatele meu un braț de haine, de fapt mă supraveghea discret. Ochiul ei ager a observat că site-ul de unde mă pregăteam să comand are tot felul de accesorii utile pentru casă, grădină chiar și fermă, inclusiv instalații de irigare. Întelegeți acum de ce o iubesc?!

accesorii gratar

Vara lui 2015 se anunță mai suportabilă

Vești bune, nici măcar soțiile nu s-au împotrivit ideii unei mini-călătorii departe de larma orașului și de căldura ce devine pe zi ce trece mai insuportabilă. Urmează să alegem locul exact și data. Trebuie să mai facem o trecere în revistă a echipamentelor de care dispune fiecare dintre noi, pentru o mai bună organizare. Cand a auzit că în curand ne pregătim de o noua plecare, copilul a sărit ca ars din fotoliu și s-a agățat de picioarele mele, rugandu-mă să-l luăm cu noi. Cu siguranță o vom face. Nu mi-aș dori să crească într-un mediu excesiv de urbanizat și să nu cunoască faptul că nicăieri nu se simte omul mai liber și mai acasă ca în mijlocul naturii. De la bun început, vecinii mi-au trasat clar și răspicat sarcina de a lua grătarul cu noi. Nu locuim la casă dar încercăm să aducem pe cat putem ceva din atmosfera de acolo. Cu foișorul lui Mihai dotat cu gazon întreținut corespunzător, cu cel puțin un gratar pe săptămană și cu multă bună dispoziție se anunță o vară suportabilă, doamnelor și domnilor.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum e sa fii arhitectul propriei gradini?

Cum e sa fii arhitectul propriei gradini? De curand m-am tot gandit cum ar arata ...

One comment

  1. in tandem, dar sa si curete dupa ei, inainte de a pleca spre casa!:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *