Home >> Aparitii >> Idei de marketing: Ambalaje creative, inovatoare si eficiente

Idei de marketing: Ambalaje creative, inovatoare si eficiente

clothes-potw (1)
Idei de marketing: Ambalaje creative, inovatoare si eficiente

Majoritatea ambalajelor pe care le vedem in viata de zi cu zi sunt de multe ori plictisitoare si nu ies in evidenta, acest lucru putand fi pus pe seama clientului, care nu vrea sa vada ceva nebunesc iesind din cutie, sau din cauza designerilor care se tem sa propuna astfel de ambalaje sau nu se gandesc la asa ceva. Cu toate acestea, unii designeri sunt extrem de curajosi si recurg la metode iesite din comun care au rezultate extraordinare, cum ar fi cele prezentate in acest articol.

In acest articol va vom prezenta cele mai inovatoare, unice, memorabile si creative idei de design al ambalajelor unor produse adunate de prin toate colturile lumii. Cu totii stim ca un produs ambalat intr-un pachet cu design atragator are mai multe sanse sa iasa in evidenta fata de restul produselor din piata. Dupa ce experimeanteaza un produs in care prinde incredere, clientul este tentat deja sa incerce ceva nou, mai degraba fara voie, fiind atras de cele mai multe ori de design-ul ambalajului produsului.

Ambalajele sunt niste elemente cu care suntem bombardati zilnic, oriunde si oricum si le vedem fie ca vrem sau nu, astfel ca in crearea unui design de ambalaj atragator, care sa reziste peste ani, sunt investite resurse enorme, reprezentand o adevarata provocare pentru designeri, mai ales ca cele mai recente legi obliga companiile sa foloseasca ambalaje biodegradabile sau din surse regenerabile.

Daca aveti o afacere pe care doriti sa o imbunatatiti puteti incerca sa apelati la proiecte creative de ambalare a produselor ca de exemplu intr-o serie limitata de elemente, pentru ca un pachet frumos conceput nu doar atrage atentia potentialilor clienti, dar de asemenea pot sa influenteze decizia de cumparare.

Pentru a da sens cuvintelor de mai sus va prezentam o colecție de produse ale caror ambalaje cu design creativ te vor inspira pe viitor:


Ambalaj sub forma de aragaz din carton

by Saturday Mfg
thelmas_box_closed

R2-D2 Pizza Box
Star Wars a inspirat crearea cutiei de pizza R2-D2 comandata pentru Domino’s Japan.
6891847362_b677c90f0d_z

Sucul Penguin
Penguinul a inspirat crearea unui ambalaj conceput de Mats Ottdal pentru Juice Birdy.
birdy_juice_jeksel_on_blog

Happy Eggs Packaging
Ambalare eco-friendly din fan pentru oua. Proiectat de Maja Szczypek.
awesome-design-ideas-Happy-Eggs-packaging-Maja-Szczypek-1

Ambalaj cereale mic dejun
Cutie cereale conceputa de Lacy Kuhn.
01-Package-Design-by-Lacy-Kuhn-for-Heartland-line-of-breakfast-cereals

[ad#feed]

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Logo-uri si branduri celebre create din piese LEGO

Logo-uri si branduri celebre create din piese LEGO Cei mai multi dintre noi avem cu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *