Home >> Bizar >> Fetele in colanti au interzis intr-un liceu din California!

Fetele in colanti au interzis intr-un liceu din California!


feat

Fetele in colanti au interzis intr-un liceu din California!

“Colantii au devenit foarte populari in randul fetelor, iar multi sunt deja transparenti,” a spus Emily Dunnagan, directoarea liceului Kenilworth Junior High din Petaluma, California.

Conducerea unui liceu din California a interzis elevelor sa poarte colanti in incinta institutie de invatamant. De ce nu mai pot veni fetele in colanti sau alte haine ultra mulate?
Interdictia a fost pusa in urma cu o saptamana pe motiv ca o astfel de “tinuta” distrage prea tare atentia elevilor de sex masculin si nu se mai pot concentra la procesul de invatamant. Elevele care nu vor respecta regulamentul vor fi trimise acasa pentru a schimba tinuta.

Din spusele initiatorilor regulamentului reiese ca o mare parte din elevii de sex masculin au porobleme serioase de concentrare atunci cand trec pe langa colege care poarta colanti sau alti pantaloni mulati, mai ales atunci cand acestea se apleaca si materialul se intinde si devine transparent.

Inainte de lansarea oficiala a noii reguli au fost chemate intr-o “sedinta” peste 400 de eleve pentru a fi instruite asupra noului regulament vestimentar si pentru a le explica cum sa se imbrace de acum incolo. Bineinteles ca vestea nu a conventi multora dintre domnisoare si nici a parintilor acestora provocand reactii negative.

Intre timp au fost ajustate cateva din regulile initiale si a ramas stabilit ca elevele pot purta pantaloni mulati si blugi stramti, insa colantii vor putea fi purtati doar cu pantaloni scurti, fuste sau rochii.

bh
vwy6a0
156
uvpbq

[ad#feed]

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

La Iulius Mall Iasi s-a deschid primul magazin din Romania al brandului italian FRUSCÍO

De curând, la Iulius Mall Iaşi s-a inaugurat primul magazin Fruscío din România, brand italian de lenjerie şi articole vestimentare pentru femei. Magazinul se află la parterul mall-ului şi oferă o gamă variată de produse, de la lenjerie intimă şi costume de baie, până la îmbrăcăminte de zi şi seară

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *