Home >> Iasi News >> EXPLOZIE in Copou! Parterul si primul etaj al unui bloc au explodat din cauza unei acumulari de gaze

EXPLOZIE in Copou! Parterul si primul etaj al unui bloc au explodat din cauza unei acumulari de gaze

explozie copou

EXPLOZIE in Copou! Parterul si primul etaj al unui bloc au explodat din cauza unei acumulari de gaze

Astazi 1.08.2016, in jurul orei 20:20, ieșenii care locuiesc în zona Copou au auzit o bubuitură năprasnică. O explozie a aruncat în aer apartamentele de la parterul și etajul I ale unui bloc de pe strada Văscăuțeanu, lângă seminarul catolic Sf. Iosif.

Surse din rândul salvatorilor au declarat că încă o victimă a murit în această seară, în urma explozziei din imobilul de pe Văscăuțeanu. Cele două persoane decedate sunt soț și soție, spun sursele 7EST. El este profesor la Facultatea de Chimie, iar ea, cercetător la Institutul Petru Poni. Cei doi, afirmă vecinii, au fost plecați o săptămână de acasă. Tragedia s-a produs la întoarcerea acasă. Primele informații arată că totul a pornit de la centrala lor de apartament. Informația nu este însă confirmată de autorități.

Știre inițială

Potrivit primelor informaţii, se pare că explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze într-un apartament de pe strada Văscăuţeanu. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, jandarmerie şi pompieri. Circulaţia în zonă este oprită. Surse dintre salvatori au spus pentru 7EST că sunt 11 răniți și o persoană decedată. Specialiștii verifică acum structura de rezistență a imobilului.

Au fost trimise la faţa locului maşini de descarcerare, ambulanţe SMURD, precum şi unităţi pentru stingerea focului.

Text preluat integral de pe: www.7est.ro
Imagine: ziaruldeiasi.ro

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Conferinta #WebBiz 2017 la Iasi pe 27 Septembrie

Miercuri, 27 septembrie 2017, începând cu ora 9:00 şi finalizând cu ora 17.00, la sediul ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *