Home >> Internet >> eJobs a fost hackuit !!!

eJobs a fost hackuit !!!

Job-uri peste job-uri, locuri de munca, conturi pentru angajatori şi companii, pentru candidaţi etc…ei bine site-ul eJobs a fost spart, iar baieţii au avut acces la o grămadă de date. Numere de telefon, email-uri nume, adrese, oras, cod fiscal, numar angajati, username, password, au stat la dispoziţia spargătorilor.

“proasta administrare a datelor personale este un caz penal. Firma care administreaza situl este expusa acum la consecintele legale din Legea privind protectia datelor personale nr. 665/2001.
Actiune in justitie poate deschide de acum orice persoana fizica care si-a depus un CV la e-jobs. Daca numarul acestora va fi doar de 1% dintre cele 13 milioane estimate, ne asteptam la circa 130.000 de procese.
In plus “zbirii” de la Autoritatea nationala pentru protectia datelor personale, cunoscuti pentru modalitatile foarte particulare de interpretare a legii, gen incercarea de a obliga TOATE scolile, liceele si facultatile din tara la plata taxei de inregistare ca procesatori de date personale si gen incercarea similara de a obliga TOTI ANGAJATORII sa faca acelasi lucru deoarece proceseaza date pentru salarii – cel mai probabil se vor dezlantui asupra operatorului sa-l nenoroceasca in amenzi.” Sursa: Aici

usersseb71

Sursa: Aici

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum sa faci upgrade gratuit la Windows 10?

Este oficial. Windows 10 va fi gratuit pentru utilizatorii care detin licente de Windows 7 si Window 8. Da, gratis. Aceasta editie limitata de upgrade este pentru versiunea full de Windows 10, nu trial sau demo. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti o conexiune la internet si sa downloadati kit-ul de upgrade.

2 comments

  1. sigur cineva care se saturase sa primesca zilnic e-mail-uri de la Liviu Dumitrascu

  2. @Viorel : Se poate 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *