Home >> IT >> De unde sa cumparam telefoane second hand cu garantie

De unde sa cumparam telefoane second hand cu garantie

mobile-666896_1280

De unde sa cumparam telefoane second hand

Un fenomen bizar bântuie de câteva săptămâni în colectivul unde lucrez. Numărul de telefoane de ultimă generaţie a crescut exponenţial. Pe de o parte colegii se plâng de neajunsurile financiare iar pe de altă parte îşi cumpără mobile ultimul răcnet. Cum se poate una ca asta?, m-am întrebat. Ori oamenii sunt ipocriţi şi se lamentează teatral, ori există o altă explicaţie.

Mister elucidat

Împins de curiozitate am întrebat-o pe Irina, colega mea, cum a intrat în posesia penultimului model de iPhone, mai exact un 5S. Tot ea m-a lămurit. Se pare că telefoanele de ultimă generaţie, care recunosc mi-au stârnit puţintel invidia, nu sunt noi dar arată de parcă nu ar fi fost folosite. Colegii mei au dat peste o companie, ABD Computer, care distribuie produse second hand cu garanţie. Recunosc că nu m-am gândit până acum la aşa ceva, ultima oară când am achiziţionat un telefon mobil la mâna a doua a fost de la o persoană fizică, ce avea postat un anunţ pe facebook. Riscul unei astfel de achiziţii e destul de ridicat pentru că nu ai o certitudine că ceea ce cumperi nu are defecţiuni ascunse dar bugetul limitat m-a obligat atunci să apelez la această variantă.

second hand

Cum ar arăta lumea fără telefonie mobilă

Peste tot unde mergi vezi oameni utilizând telefoane mobile. De cele mai multe ori e vorba de modele abia lansate. Fie că stau pe net, ascultă muzică, scriu sms-uri sau profită de extraopţiunile cu puzderii de minute, telefonul e un accesoriu la care nu pot renunţa. Nimeni nu poate contesta utilitatea lor. Ai nevoie rapid de o informaţie, accesezi internetul. Vrei să comunici cu cineva aflat la distanţă, într-o problemă urgentă, o nimica toată. Ai chef să împărtăşeşti cu amicii o întâmplare hazlie sau să-i reaminteşti soţiei cât de mult o iubeşti, telefonul mobil e cel mai bun aliat. Sunt ajuns la maturitate, şi am prins momente în adolescenţă când telefonia mobilă era abia la început promovând modele de-o palmă. Pe atunci mă puteam descotorosi uşor de mobil dar astăzi sincer vă spun nu mi-aş putea închipui lumea fără el.

iphone

De data asta, răsfăţ pentru mine

În general eu sunt responsabilul cu cadourile. Soţia şi copilul adoră surprizele. Pe mine mă bucură în schimb fericirea de pe chipul lor. Cred că uneori mai câştigat este cel care oferă decât cel care primeşte. Simţi ceva greu de descris în cuvinte când îi bucuri pe cei din jur. De data asta în schimb o să-mi fac propriul cadou. Nu cred că o să se supere nimeni. O să-mi înlocuiesc vechiul telefon cu unul pe gustul meu, la un preţ accesibil. Da, merit din plin răsfăţul ăsta!

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

BuzzCamp 17 – Prima ediție BuzzCamp – Game of Professions

BuzzCamp 17 – Prima ediție BuzzCamp – Game of Professions Prima ediție BuzzCamp – Game ...

3 comments

  1. Multumesc pentru articol, chiar cautam un telefon second hand cu garantie.

  2. Super articolul, multumesc pentru postare.

  3. Foarte util articolul. In general sunt adeptul produselor second hand, dar chiar si a celor refurbished care am senzatia ca este un termen mai nou imprumutat si la noi, care le reprezinta pe cele cu uzura fizica limitata si mai mult uzura morala. Se preteaza atat la telefoane, cat si la calculatoare, workstationuri, monitoare, laptopuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *