Home >> Constructii >> De ce este bine să îți acoperi casa cu țiglă ceramică?

De ce este bine să îți acoperi casa cu țiglă ceramică?

tigla metalica

De ce este bine să îți acoperi casa cu țiglă ceramică?

Investiții pe termen lung sau despre ce este cel mai bun pentru căminul tău

Vara aceasta, ai mei au avut nevoie să facă niște modificări în casă și o restaurare a exteriorului. Pentru că aveau o casă construită de mult și moștenită, nu se făcuseră prea multe schimbări, schimbări care erau imperative. Începând cu interiorul, care a fost foarte costisitor, ai mei s-au văzut în postura de a amâna cu un an schimbarea, însă acoperișul nu mai suporta amânare. Văzând că pe arabesque.ro prețurile erau accesibile pentru ei și, încântați de calitate produselor, au hotărât să achiziționeze țiglă ceramică de aici. De ce țiglă ceramică? Poate pentru că tatăl meu este, cum se spune, ”de modă veche” sau poate pentru că știa el ce face.

Există foarte multe avantaje pe care le are tigla ceramica. În primul rând, vorbim de o materie primă naturală și ecologică, argila fiind cea care stă la baza produsului în sine. Și pentru că este un material biologic și ecologic , vorbim de reciclare internă și fără probleme. Dar până atunci, un alt avantaj pe care nu îl poți găsi la alt tip de acoperiș constă în aceea că asigură o temperatură optimă, tocmai prin aceea că materialul natural din care este croită face posibilă aerisirea și deci uscarea aerului din încăperi și, cel mai important, materialele naturale inseamnă sănătate și calitate.

arabesque
În altă ordine de idei, din punct de vedere estetic, argila asigură o culoare plăcută, naturală, care emană căldură și ospitalitate, asortându-se cu ușurință oricărei culori pe care o alegem pentru căminul nostru.

Arabesque – ai de unde alege!

Pe de altă parte, pentru că vorbim de poate cel mai puternic furnizor de pe piață, Arabesque, am cumpărat cu toată încrederea, întrucât îi recomandă experiența și seriozitatea. Profesionalismul de care dau dovadă în livrarea comenzilor, în calitatea produselor, în aceea că nu fac niciun compromis în ceea ce privește cât durabilitatea și calitate produselor, mă face să spun că am făcut cea mai bună alegere.

Pe site-ul online arabesque am găsit o gamă larga de produse din care am avut de unde sa aleg ceea ce ma interesa, dar cu toate acestea am ramas placut impresionat chiar daca pe mine ma interesa segmentul de acoperisuri si hidroizolatii. M-am oprit la un model de țiglă ceramică Marsilia (Siceram) care avea un preț foarte avantajos, cu o culoare foarte plăcută, rezistentă la razele UV, dar și la ploi și ninsori.

Garanția pe care am primit-o arată că durata de viață a țiglei este mare și că rezistența mecanică este mare, după cum spuneam.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum sa iti alegi materialele de constructie pentru casa ta?

Familia fiecăruia dintre noi merită o locuinţă, un leagăn unde afecţiunea şi siguranţa sunt la loc de cinste. Am decis împreună cu soţia să punem la bătaie economiile noastre şi să transformăm casa părinţilor mei în casa noastră. Cu toate că se prezenta în condiţii bune locuinţa necesita niscaiva modificări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *