Home >> Telecom >> Cum verifici daca un iPhone este codat in iCloud?

Cum verifici daca un iPhone este codat in iCloud?

Cum verifici daca un iPhone este codat in iCloud
O intrebare care persista in mintea fiecarui impatimit de telefoane mobile Apple atunci cand intentioneaza sa isi cumpere un iPhone second hand de la necunoscuti sau de pe site-urile de vanzari la mana a doua.

Daca va intrebati unde se poate decoda un iPhone, raspunsul este simplu si clar: Telefoanele Apple iPhone nu se pot decoada nici macar la sevice-uri GSM specializate. Momentan nu a reusit nimimeni sa deblocheze un iPhone, sau cel putin nu exista persoane sau firme care sa faca acest lucru. Iar daca s-ar putea realiza acest lucru ar fi foarte costisitor, iar interventia ar necesita mult timp.

Cu alte cuvinte, daca te afli in cautarea unui iPhone second hand trebuie sa verifici mereu daca telefonul este codat sau deblocat in iCloud. Astfel daca nu esti atent si te alegi cu un telefon Apple blocat in iCloud risti sa fii pacalit si nu iti ramane decat sa il folosesti pe post de iPod…In acelasi timp trebuie sa te asiguri ca optiunea Find my iPhone nu este activa, iar daca dispozitivul nu este blocat si nici nu are optiunea de gasire telefon activata poate fi folosit fara probleme in ceea ce priveste partea de Blocare retea si iCloud.

Este important sa stii sa verifici daca un iPhone este blocat intr-o retea. Telefoanele vin catre comercianti sub doua forme: liber de retea si blocat in retea, in functie de scopul vanzarii. Daca este vorba despre un retailer online sau offline telefoanele vor fi comercializate libere de retea si vor avea preturi mai scazute, iar daca este vorba de un operator de telefonie mobila telefoanele vor veni codate in reteau proprie, chiar daca exista si optinea de achizitie telefon la pret standard.

Cum poti verifica daca aceste servicii sunt activate sau dezactivate?
Pentru a afla daca optiunea “Find my iPhone” este activata sau dezactivata se acceseaza meniul de setari al telefonului din aplicatie pe modulul “Configurari”.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum sa iti protejezi telefonul si tableta cu o husa potrivita

Cum sa iti protejezi telefonul si tableta cu o husa potrivita Telefoanele mobile ocupă un ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *