Home >> Fashion >> Cum te poti juca cu copiii in timpul somnului intr-un mod creativ?

Cum te poti juca cu copiii in timpul somnului intr-un mod creativ?

Cum te poti juca cu copiii in timpul somnului intr-un mod creativ?
kids (9)
Daca ai nevoie de o idee minunata, diferita si neobisnuita de a face fotografii bebelusului tau, Queenie Liao este persoana de care ai nevoi si care poate sa iti indeplineasca dorinta.

Oare copii viseaza atunci cand dorm sau pur si simplu se odihnesc?Queenie Liao, o artista liber profesionista si mamă a trei baieti care traiesc in California, a incercat sa raspunda la aceasta intrebare impartind cateva fotografii ale copiilor ei, in diferite ipostaze, in timp ce acestia dormeau.
Combinand arta si imaginația cu fotografia, Queenie a creat cateva imagini captivante, folosind haine simple, animale impaiate, si alte materiale comune de uz casnic pentru a crea un decor care sa suprinda cat mai bine o diferita scena sau moment artistic.

Albumul ei – Wengenn in Tara Minunilor – este o compilatie de peste 100 de fotografii creative care descriu explorarea continua a fiului ei Wengenn surprins pe terenul lui magic care est de cele mai mult dormitorul. Tanara mama s-a inspirat de la alte mame creative cum ar fi Adele Enersen si Anne Geddes, insa a dat imaginilor facute de ea creativitate si o imagine de basm.
kids (5)
kids (6)
kids (7)
kids (8)
kids (9)
kids (10)
kids (11)
kids (12)
kids (13)
kids (14)
kids (15)
kids (16)
kids (17)
kids (1)
kids (2)
kids (3)
kids (4)
[ad#feed]

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Care este cea mai buna camera GoPro?

Atunci cand vine vorba despre filmarea in actiune, GoPro ocupa un loc fruntas in preferintele ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *