Home >> Medical >> Cum se pun implanturile dentare si cand sunt necesare?

Cum se pun implanturile dentare si cand sunt necesare?

implant dentar

Cum se pun implanturile dentare si cand stim ca sunt necesare?

Ți-e frică de dentist? Nu mai este cazul!

De când mă știu am avut spaimă de spitale și stomatologi. Halatul alb și zgomotul din cabinet mă făceau să fug fără să mă uit înapoi. Acum că am crescut, altele îmi sunt temerile. Factura de la stomatolog mă face să am palpitații. Fiecare vârstă cu specificul ei.
Important este că am învățat pe propria-mi piele că nu este de joacă cu dantura. Și am învățat-o pe calea cea mai grea. Urma să plecăm în concediul mult visat de vara aceasta, așa că, după ce am făcut cumpărăturile de care aveam nevoie, ne-am așezat la un fast-food să mâncăm ceva rapid. Numai că, dintr-o dată, o durere sfredelitoare m-a făcut să îmi pier pofta de mâncare și urma să compromită toată vacanța. Ca să nu mai spun că unul dintre molarii mei se făcuseră bucăți.

Răbdare, precizie, costuri accesibile

Pentru că soția mea o cunoștea pe dna doctor din clinica Dent Fix, am sunat-o urgent pentru a remedia problema. Nu numai că ne-a răspuns prompt, dar a doua zi aveam déjà o programare. Mi s-a recomandat un implant care s-a întins pe o perioadă acceptabilă de timp. În primul rând mi-a fost recomandat un tratament pentru a ține durerea în frâu, așa că m-am bucurat de un concediu minunat. La întoarcere am început procesul. Citisem déjà pe site-ul clinicii http://www.dentfix.ro/implanturidentare/ tot ce aveam nevoie să știu ca să mă hotărăsc să fac acest pas, dar dna doctor mi-a explicat beneficiile. Nu numai că un singur dinte cariat sau lipsă poate determina pierderea altora, dar poate duce la boli serioase și la deplasarea dentiției care conduce la un aspect inestetic. Primul beneficiu al unui implant dentar consta în umplerea golului acelui dinte, eliminarea permanentă a durerii, un confort real și estetic.

dinti

Nu credeam să ajung să spun asta, dar am fost relaxat, iar pe timpul procesului de implant mergeam bucuros la ședințe, dornic să văd rezultatul. Iar rezultatul a fost miraculous. Acum știu la cine să apelez și vă invit și pe voi sa incercati acest tip de serviciu medical stomatologic la dentfix.ro

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

5 comments

  1. Nu faceti greseala sa va neglijati igiena orala pentru ca asa am facut si eu si acum trebuie sa apelez la implanturi dentare pentru a inlocui dintii lipsa.

  2. Foarte bun articol, nu este niciodata prea tarziu sa apelam la medicul dentist chiar daca nu mai avem dinti dar cel mai bine este sa prevenim viitoare probleme mai mari.

  3. Este esential sa ne facem controale regulate la medicul dentist pentru a preveni aceste probleme mai dificile.

  4. Sanatatea dentara este esentiala, dantura nu trebuie niciodata neglijata.

  5. cel mai bine ar fi sa se mearga pe recomandari cand vine vorba de implant dentar… N-as merge la ghici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *