Home >> Casa si gradina >> Cum sa alegem rapid un sistem de supraveghere video

Cum sa alegem rapid un sistem de supraveghere video


Sistemele de supraveghere video sunt aparate complexe cu tehnologii vaste care au rolul de a neproteja atunci cand suntem plecati de acasa. Un sistem complet de supraveghere contine mai multe elemente care vor lucra impreuna si trebuiesa fie compatibile. Alegerea produselor compatibile este operatiunea cea mai complexa de oarece necesita o atentie sporita. Daca o camera nu este compatibila cu DVR-ul atunci nu va putea inregistra nimic.

SKUT.ro vine in ajutorul tuturor pentru a ne invata cum sa alegem un sistem de supraveghere. Magazinul SKUT.ro pune la dispozitia clientilor o gama larga de produse, garantie, suport tehnic gratuit si drept de retur in 14 zile.

Pentru a putea alege un sistem de supraveghere video trebuie sa luati in calcul mai multe aspecte. Puteti incepe cu spatiul de supraveghere. In functie de perimetru sau locul pe care doritisa-l supravegheati, alegeti numarul corect de camere. Acestea trebuie sa surprinda toata suprafata si toate unghiurile.

De asemenea trebuie sa luati in calcul daca spatiul pe care il supravegheati este la interior sau exterior. In functie de raspuns trebuie sa alegeti camere care sa reziste la intemperiile de la mediul exterior, iar daca sunt pentru interior nu este necesarsa fie la fel de rezistente.

Luati in calcul daca va fi nevoie sa filmeze pe timp de noapte si pana la ce distanta. Camerele pot filma si pe timp de noapte pana la o anumita distanta. Folositi filtrele de selectie din magazine pentru a cauta camerele care filmeaza pe distanta dorita.

Pentru o compatibilitate 100% este bine sa aveti produse de la acelasi producator. In plus, in functie de numarul de camere, DVR-ul trebuie sa aiba suficiente intrari pentru acestea.
Aflati ca tehnologiile din spatele camerelor sunt destul de sofisticate. HikVision si Dahua au propriile lor tehnologii si nu le poti imperechea. Trebuie sa fii cu bagare de seama la acest lucru deoarece ei suntproducatori importanti. Totusi, sunt cateva produse de la HikVision si Dahua ce pot functiona impreuna, insa mai bine intrebi la magazin.

O atentie sporita trebuie sa aveti si la stocare. DVR-urile nu contin HDD atunci cand le achizitionati. Acesta se cumpara separat in functie de necesitatile dvs. Capacitatile pot varia de 1TB pana la 4 sau 6 TB. Spatiul de stocare se alege in functie de numarul de camere instalate, rezolutia acestora si timpul de inregistrare (non stop sau doar la miscare). Informatii detaliate despre configurarea completa si corecta a unui astfel de sistem de supraveghere puteti gasi si pe https://www.antena3.ro/economic/companii/p-cum-sa-construim-un-sistem-de-supraveghere-419746.html .
SKUT.ro este un magazin online ce va pune la dispozitie o serie intreaga de echipamente de securitate. Preturile sunt mici, aveti garantie si suport tehnic asigurat.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum e sa fii arhitectul propriei gradini?

Cum e sa fii arhitectul propriei gradini? De curand m-am tot gandit cum ar arata ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *