Home >> Personale >> Cum iti dai seama ca e momentul sa apelezi la o firma de curatenie

Cum iti dai seama ca e momentul sa apelezi la o firma de curatenie

firma de curatenie

Cum iti dai seama ca e momentul sa apelezi la o firma de curatenie?

Curăţenia, igiena, ambientul plăcut sunt elemente care nu pot fi trecute uşor cu vederea. Tot mai des, deţinătorii de spaţii comerciale, cabinete chiar şi instituţiile publice ”deleagă” serviciile de curăţenie unor firme specializate. În faţa unei astfel de opţiuni am fost pus şi eu lunile trecute.

Curăţenie în regie proprie sau printr-o firmă specializată?

Împreună cu un prieten avem deschisă o mică firmă cu speranţa că într-o bună zi o să fim proprii noştri şefi fără să mai apelăm la job-uri alternative. Cu toate că în România nu e deloc simplu să aduci la viaţă şi să cârmuieşti o societate am prins curaj având numeroase exemple pozitive printre oameni de aceeaşi categorie de vârstă cu noi.

Între ciocan şi nicovală

Una din problemele cu care ne-am confruntat pe parcurs a fost aceea de a asigura curăţenia şi întreţinerea birourilor. Singuri nu aveam timpul necesar şi nici capacitatea să ducem lucrul la bun sfârşit aşa că am apelat la metoda tradiţională. Am căzut de acord cu două doamne să se îngrijească de acest capitol. N-aş putea spune că am fost total nemulţumiţi, dar au existat câteva incidente şi o lipsă de consecvenţă, de seriozitate, care ne-au adus prejudicii. Sincer, in acel moment am inceput sa ne interesam de serviciile unor firme specializate si de preturile unei firme de curatenie. Ne-am dat seama că e în joc imaginea firmei noastre, respectul pe care-l avem faţă de clienţi, mediul în care activăm, aşa că totul trebuie să arate mereu lună, în fiecare zi şi lună, fără întârzieri şi jumătăţi de măsură.

curatenie birou

Curăţenie profesională, în manieră personală

Aşa că am purces la identificarea unei firme de curatenie cu experienţă şi grijă la detalii. Căutarea ne-a condus către locul 3 în topul celor mai valoroase firme din România în 2013, Piontani Cleaning Services care vine cu oferte de curăţenie croite pe măsura particularităţilor şi nevoilor fiecăruia. Preţurile n-au fost deloc cele la care ne-am fi aşteptat, această temere greşită fiind şi unul din motivele pentru care n-am cutezat să apelăm din prima la o firma specializata. Dacă vom continua colaborarea ca până acum probabil se va transforma într-un parteneriat pe termen lung.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cand stie un barbat ca femeia de langa el are nevoie de un cadou special?

Când vine vorba de cadouri, îmi este foarte dificil să mă hotărăsc ce aș putea să ofer ca să îl facă fericit pe cel care îl primește. Iar când vine vorba despre familia mea, este chiar o provocare. Astfel am ajuns in situatia in care trebuia sa fac un cadou, iar inspiratia personala nu mi-a fost de mare ajutor cand aveam mai mare nevoie de ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *