Home >> Fashion >> Cum arata cainii in timp ce fac baie?

Cum arata cainii in timp ce fac baie?

Cum arata cainii in timp ce fac baie?

Toata lumea considera cainii cei mai buni prieteni ai omului, insa nu toata lumea stie cum arata un caine in mijlocul unei bai cand sunt uzi, haiosi si probail foarte nervosi.
Fotograful Sophie Gamand a surpins in fotografii modul in care apa se joaca cu parul cainilor si expresiile acestora la contactul cu apa, creand portrete unice si amuzante. Seria de fotografii a fost realizata in colaborare cu un frizer si un stilist de animalele de companie Ruben Santana. Pe langă aspectul estetic de ingrijire, aceasta este, de asemenea, o rutina necesar pentru caini si ajută la prevenirea bolilor si infectiilor.

Prin intermediul fotografiilor, Sophie Gamand exploreaza relatia complexa dintre caini si oameni. Ea dorește confirme legatura dintre aceste doua personaje si sa vada cat de departe putem duce relatia noastra cu animalele de companie, existand o multime de corespodependente intre caine si oameni. Cu acest proiect, Sophie Gamand isi doreste ca si alte persoane sa vada caini pentru ceea ce sunt si anume “mai mult decat doar animale”, ele fiind in acelasi timp considerati si tovarasi de viata.

Iata mai jos cateva imagini in care au fost surprinsi 10 caini diferiti in timp ce fac baie si sunt uzi leoarca:
dog (1)

dog (2)

dog (3)

dog (4)

dog (5)

dog (6)

dog (7)

dog (8)

dog (9)

dog (10)
Sursa: sophiegamand.com
[ad#feed]

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Portia de weekend in imagini amuzante 23 (56 foto)

La sfarsitul fiecarei saptamani fiecare dintre noi ne bucuram pentru cele 2 zile scurte de weekend care nu ne ajung niciodata nici pentru petreceri si nici pentru odihna. Insa veea ce putem face este sa ne putem bucura de aceste zile zambind si amuzandu-ne ori de cate ori avem ocazia. De data aceasta ne vom amuza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *