Home >> Cumparaturi Online >> Ce motive poti gasi pentru a schimba frigiderul?

Ce motive poti gasi pentru a schimba frigiderul?

Beko

Ce motive poti gasi pentru a schimba frigiderul?

Când berea bărbatului se încaieră cu legumele/fructele soţiei şi dulciurile copilului e clar că urmează un război. Aplanarea conflictului se poate realiza destul de simplu, prin achiziţionarea unui frigider nou, mai spaţios şi cu funcţii de ultimă generaţie. Încetul cu încetul reuşim să schimbăm câte ceva prin casă până într-o bună zi când vom dispune de toate dotările necesare.

Mereu proaspăt

Dincolo de importanţa alegerii unor alimente sănătoase, care să asigure necesarul de vitamine şi substanţe nutritive, spaţiul de depozitare are un rol cel puţin la fel de important. Aşa am descoperit frigiderele cu două uşi de la Beko. Legumele şi fructele îşi păstrează prospeţimea şi nivelul de vitamine chiar şi după depozitare. Secretul constă în tehnologia cu lumină albastră care îţi oferă o funcţie special creată pentru ca tu să te bucuri din plin de gustul fructelor şi legumelor. Sistemul de răcire prezintă şi el avantajul că este împiedicată formarea gheţii în interiorul aparatului frigorific nemaifiind necesară dezgheţarea periodică.

Avem spaţiu berechet iar aparatul frigorific consumă mult mai puţină energie electrică decât cel precedent. Nu ştiu cum sunt ceilalţi bărbaţi dar eu unul dacă nu am un stoc de bere bună în frigider cu care să mă delectez după o zi toridă sunt ca un peşte care se zbate pe uscat. Soţia e mult mai sofisticată. frigider cu 2 usi bekoEa alege legumele, fructele, produsele din carne şi brânzeturile după o cercetare minuţioasă. E o gospodină desăvârşită şi e direct interesată ca produsele să se menţină într-o stare cât mai bună o perioadă îndelungată. Copilul e un împătimit al dulciurilor aşa cum am fost majoritatea dintre noi, de la batoane de ciocolată până la torturi de îngheţată. Fiecare dintre noi are un moft alimentar pe care şi-l satisface regulat. Avem însă o lege nescrisă pe care nu îndrăzneşte să o calce nimeni: măsura în tot ceea ce consumăm. Sănătatea este în topul piramidei că doar nu degeaba există vorba “sănătate că-i mai bună decât toate”.

Masa în familie, un obicei din moşi-strămoşi

A existat o aşa tradiţie în mediul în care am crescut ca membrii familiei să servească masa împreună. Nu vreau să par ciudat dar eu, soţia şi copilul meu perpetuăm acest obicei. În contextul în care trăim, în secolul vitezei, suntem mereu grăbiţi şi parcă nu mai avem timp să dialogăm unii cu alţii. Prezenţa la aceeaşi masă aduce un plus de coeziune familiei, şi suplineşte măcar parţial carenţele de comunicare. Iar dacă meniul este unul savuros şi preparat cu dragoste, avem toate ingredientele unei mese în familie reuşite.
frigider beko

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Philips sau despre cum gătitul tocmai a devenit mai ușor

Soția mea muncește mult. Toate femeile din zilele noastre o fac. Aglomerația, oboseala, stresul de la muncă și timpul pierdut pe drumul către serviciu și înapoi au contribuit la o devalorizare a ideii de ”gospodină” în felul în care obișnuiau să fie mamele noastre. Pentru că este nevoie totuși să

One comment

  1. Eu am luat unul cu două uși! FAmelie mare, renumerație după buget… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *