Home >> Fashion >> Ce facem cu hainele care nu ne mai vin

Ce facem cu hainele care nu ne mai vin

et5ersdt

Ce facem cu hainele care nu ne mai vin

In momentul in care va decideti sa faceti putina ordine in garderoba si constatati ca o buna parte din aceasta contine diverse articole vestimentare pe care nu le mai purtati din diverse motive, nu trebuie sa va ganditi sa le aruncati, deoarece sunt destul de multe modalitati de a scapa de ele, intr-un mod mai util. Se intampla de multe ori la femeile ce raman insarcinate. Ele sunt nevoite sa treaca la jeansi pentru gravide si alte haine speciale pentru ele si renunta la majoritatea celor pe care le-au purtat anterior, mai ales ca perioada de refacere dupa nastere este destul de maricica.

Faceti o donatie
Casele de copii, adaposturile pentru oameni nevoiasi precum si azilele de batrani, au in permanenta nevoie de astfel de ajutoare umanitare, insa nu duceti aici decat lucruri care pot fi purtate si sunt intr-o stare destul de buna.
Modificati-le
In cazul in care dulapul dumneavoastra este plin de pantaloni, bluze, rochii si fuste pe care nu le-ati mai imbracat din diverse motive, printre care si faptul ca nu mai sunt in trend, le puteti modifica prin aplicarea unor accesorii sau aplicarea unor taieturi sau petece, facandu-le astfel un upgrade de ultima moda. Rochiile, fustele si pantalonii, pot suferi modificari ale lungimii, realizand in acest fel niste tinute unicat.

Puneti-le la vanzare
Site-urile de profil de pe Internet, va ofera posibilitatea vanzarii hainelor care sunt in stare perfecta, insa dumneavoastra nu le mai purtati, deoarece nu va mai vin bine sau le considerati demodate. Faceti-le cate o fotografie, postati-le si cu siguranta se vor gasi persoane care sa fie incantate sa le poarte.
Desigur, posibilitatile pot fi mult mai multe, insa daca va este totusi greu sa va despartiti de anumite piese vestimentare, aveti la indemana si posibilitatea transformarii acestora in altcevea foarte util, de genul rucsacilor sau fetelor de perna.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

La Iulius Mall Iasi s-a deschid primul magazin din Romania al brandului italian FRUSCÍO

De curând, la Iulius Mall Iaşi s-a inaugurat primul magazin Fruscío din România, brand italian de lenjerie şi articole vestimentare pentru femei. Magazinul se află la parterul mall-ului şi oferă o gamă variată de produse, de la lenjerie intimă şi costume de baie, până la îmbrăcăminte de zi şi seară

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *