Home >> Cumparaturi Online >> Ce aparat de tuns sa imi aleg?

Ce aparat de tuns sa imi aleg?

phil

Ce aparat de tuns sa imi aleg?

Ma gandesc sa imi schimb masina de tuns pentru ca are aproape 3 ani de cand o folosesc si vad ca nu mai da randamentul pe care il avea la inceput, dar mi se pare normal ca dupa atat timp, in care a functionat si si-a facut treaba bine, sa inceapa sa dea de inteles ca trebuie inlocuita cat mai curand. Adevarul este ca nici nu folosesc aparatul de tuns in fiecare zi, dar presimt ca o sa ma lase exact cand am mai mare nevoie de el. Si nu ar fi ceva rau in asta, dar ma gandesc ca ar fi comic sa ma lase si eu sa nu fi terminat de tuns..

La prima cautare am vazut mai multe modele de masini de tuns si am luat in considerare mai multe branduri producatoare, insa mi-a ramas gandul la cateva aparate de tuns Philips si voiam sa aflu si de la altii daca au mai folosit modele asemanatoare. Sau e mai inteligent sa ma orientez catre aparate multigroom care ar acoperi si partea cu barbieritul?
HC3420_15-RTP-global-001
De ce m-am oprit la Philips?
Pai in primul rand Philips este cunoscut in industria de hairstyling ca un brand folosit de profesionisti si produsele sunt de calitate. Bine, bine, eu nu sunt profesionist si aparatul il voi utiliza doar pentru mine, dar e confortabil sa stii ca ai aceeasi marca de aparat de tuns ca si profesionistii.

Dupa ce am vazut toata gama de aparate de tuns Philips, am remarcat un model interesant care foloseste o tehnologie foarte utila care se numeste DualCut, care tunde de doua ori mai rapid si precis fata de alte modele, acest fiind un aspect destul de important pentru mine in ceea ce priveste viitoarea achizitie.

Modelul de care va spuneam face parte din seria Hairclipper 500, iar aparatul de tuns se numeste Philips HC5410/15 si printre alte specificatii interesante si inovatoare imi place ca are cap de redare cu ascutire dubla si frecare reduse, lame din otel cu ascutire automata, si 24 de setari pentru lungime care din ce vad sunt usor de selectat si pot fi blocate pentru tot restul tunsului.

Apropo, se pare ca lamele nu trebuie unse niciodata cu ulei special pentru o taiere mai eficienta. Deci un alt aspect important este acela ca nu este necesara lubrifierea lamelor, iar intretinerea devine automat mai usoara decat am crezut.

Am vazut pe site-ul oficial ca produsul are 5 ani garantie pe care ii poti obtine daca inregistrezi produsul online. Adica sunt oferiti cei 2 ani de garantie obligatorii plus inca 3 ani de garantie pe care ii primesti cand inregistrezi produsul la ei pe site.

E confortabil sa stii ca esti acoperit de garantie o perioada asa de mare.
Voi ce ce parere aveti despre acest model? Ce aparat de tuns sa imi aleg?
51tbu8H3LxL

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Echipamente de supraveghere pentru spionul din tine

Poate părea o glumă faptul că toți suntem spioni. Și poate că este, însă am ajuns la trista conzluzie că în orașele mari, dar nu numai, nu te mai poți încrede în oameni și trebuie neapărat să îți iei măsuri de precauție. Asta i s-a întâmplat unui bun prieten de-al meu care și-a găsit mașina grav avariată în parcare. Neavând martori, neputând

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *