Home >> Cumparaturi Online >> Care sunt aspectele de care trebuie sa tinem cont atunci cand cumparam un binoclu

Care sunt aspectele de care trebuie sa tinem cont atunci cand cumparam un binoclu

binoclu

Care sunt aspectele de care trebuie sa tinem cont atunci cand cumparam un binoclu

Cu siguranta foarte multa lume stie ca binoclul face parte din gama destul de diversificata a aparaturii optice, si este utilizat pentru observarea unor obiecte aflate la o distanta destul de mare. Un binoclu poate fi folosit, de regula cam in acelasi mod ca si un telescop, insa trebuie precizat faptul ca el are posibilitatea realizarii efectului de stereoscopie, cu ajutorul caruia observarea este facuta destul de usor, iar aprecierea distantelor pana la acestea este mult mai exacta.

In momentul in care va hotarati sa faceti o astfel de achizitie, este necesar sa tineti cont de cativa factori foarte importanti, dintre care raza campului vizual, este considerata punctul cheie. Pentru cei care nu detin suficiente informatii in acest domeniu, raza campului vizual reprezinta suprafata care poate sa fie acoperita de catre cele doua lentile, in momentul in care se observa un obiect situat la o distanta oarecare.

Dupa cum observati, putem spune ca tipul de lentile cu care este inzestrat un binoclu, are o importante majora, dar tinand cont de faptul ca o buna parte a acestora au lentile Porro (modelele de binocluri tip M) si lentile Roof (modelele de binocluri tip H), alegerea unui dintre modele reprezinta solutia perfecta pentru a face cea mai buna alegere. Trebuie tinut cont atat de faptul ca lentilele Porro si cele Roof sunt diferite din punct de vedere al marimii si greutatii, cat si de felul in care sunt percepute obiectele, cu toate ca aceasta diferenta este aproape nesemnificativa.

Binocular
Binoclul potrivit in functie de domeniul de utilizare
Fara nicio indoiala, modul sau domeniul de utilizare al unui binoclu, reprezinta un factor foarte important, care nu trebuie omis in momentul in care doriti sa intrati in posesia unui astfel de aparat optic. Pentru un binoclu care va fi utilizat in mod special pe timpul zilei, aveti nevoie de lentile ceva mai compacte si care sa fie in masura sa va asigure luminozitatea necesara pentru a realiza o observare clara si stabila.

Pentru observarea nocturna, modele de binocluri dotate cu night vision, si care sunt echipate cu lentile multistrat si antireflex, sunt solutia perfecta. In plus, acestea se bucura de o rezistenta crescuta la intemperii si conditii meteo nefavorabile, ceea ce face ca ele sa fie ideale pentru partidele de vanatoare organizate in zorii zilei, deoarece sunt in masura sa va asigure o buna observare a vanatului, precum si o estimare foarte exacta a distantei pana la acesta.

Binoclurile sunt folosite cu regularitate in diverse domenii, iar in functie de necesitati, www.spy-shop.ro va pune la dispozitie o gama variata de modele, pretabile a fi folosite in diverse misiuni sau expeditii, supraveghere, ornitologie si chiar vizionarea unor piese de teatru sau spectacole.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Echipamente de supraveghere pentru spionul din tine

Poate părea o glumă faptul că toți suntem spioni. Și poate că este, însă am ajuns la trista conzluzie că în orașele mari, dar nu numai, nu te mai poți încrede în oameni și trebuie neapărat să îți iei măsuri de precauție. Asta i s-a întâmplat unui bun prieten de-al meu care și-a găsit mașina grav avariată în parcare. Neavând martori, neputând

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *