Home >> Cumparaturi Online >> Cand stii ca trebuie sa porti si cu ce asortam tenesii?

Cand stii ca trebuie sa porti si cu ce asortam tenesii?

Converse

Cand stii ca trebuie sa porti si cu ce asortam tenesii?

Sunt comozi, se potrivesc atât la o ţinută sport cât şi la una casual, inspirând nonconformism. Tenişii nu lipsesc niciodată din garderoba mea mai ales că pot fi folosiţi cu succes şi în sezoanele când termometrul nu mai e la fel de generos, indicând mai puţine grade.

Vă vine să credeţi sau nu, deşi actualmente sunt la modă, tenişii au o istorie în spate de peste un secol. Destinaţi în principal lumii sportive, tenişii au făcut furori apoi şi în rândul oamenilor comuni. Unul dintre cele mai renumite branduri în materie este Converse. Îi puteti identifica cu uşurinţă fiindcă sunt purtaţi cu plăcere de marea masă a tinerilor şi nu numai. Personal, obişnuiesc să-mi reînnoiesc stocul de tenişi de pe magazinul online de încălţăminte şi accesorii otter.ro, unde de fiecare dată găsesc mult căutatele reduceri.

Studenţie în tenişi

Când încă îmi rodeam coatele pe băncile facultăţii se iscase un val puternic, de talia unui tsunami, în ceea ce priveşte purtarea tenişilor. Nu mă entuziasmez la fel de repede ca alţii în legătură cu moda însă trebuie să recunosc că atunci când îmi place ceva, ader şi eu la idee. Tenişii m-au cucerit. Mai ales cei fără şireturi. A fost dragoste la primă vedere. Culmea e că erau o încălţăminte obişnuită nu erau ceva nou în sine dar abia atunci am realizat ce bine se potriveasc la diverse ţinute. Eu unul îi voi purta mereu indiferent dacă vor mai fi sau nu în topul preferinţelor.

tenesi

Tenişi şi mai ce…?

Poate că pare ciudat, tenişii satisfac rebelul din mine, am nenumărate perechi, dar pentru a mă simţi complet, pentru a fi 100% eu sunt momente în care îmi place să fiu mult mai elegant din punct de vedere vestimentar. Aşa că apelez la pantofii din piele naturală de cea mai bună calitate de pe otter.ro. Multă muncă de lămurire au dus profesorii din liceu ca să ne determine să purtăm ţinuta specifică instituţiei de învăţământ, respectiv o elegantă costumaţie bleumarin. De aici a plecat înclinaţia de a asorta costumul cu o frumoasă pereche de pantofi. Impunerea uniformei ne-a zgâriat pe creier, probabil din cauza vârstei când încă îţi cauţi personalitatea şi simţi că ori ce sfat sau mai rău orice poruncă, adresate fără pic de tact, îţi restrâng libertatea, te sufocă, dar tot atunci am descoperit că ţinuta elegantă mă punea foarte mult în valoare şi am ajuns să-i rezerv un loc special în garderoba mea.

Atât de diferiţi şi totuşi atât de asemănători în multe privinţe, alături de tenişi în dulapul meu convieţuiesc fără probleme două perechi de pantofi foarte şic, arătându-ne parcă faptul că şi oamenii cu toate deosebirile dintre ei pot convieţui la fel de bine, dacă găsesc substratul comun.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Trei accesorii feminine care te pot impresiona in 2018

Un accesoriu ales gresit poate insemna distrugerea unei tinute aproape impecabile. Si fiecare sezon vine ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *