Home >> Personale >> Bergenbier: scade calitatea

Bergenbier: scade calitateanoua-sticla-bergenbier
Nu am habar ce au facut ăştia’ de la Bergenbier, dar  în acest moment berea produsă de ei este slab calitativ faţă de ceea ce produceau înainte, adică odată cu schimbarea ambalajului au schimbat probabil şi reţeta sau tehnologia.

Am băut acum 2 zile Bergenbier cu prietenii şi am ajuns la această concluzie…avea un gust dulceag, era clar o diferenţă destul de simţitoare, mai ales că sunt unul din acei oameni care consumă destul de des bere, cei cunoscători ştiu despre ce vorbesc. Am băut şi a doua zi bere de la acelaşi producător crezând că a fost doar o falsă părere a mea, dar am constatat aceiaşi problemă şi mi-am dat seama că e din fabricaţie problema.

Sincer, cred că era o bere destul de bună raportată la calitate-preţ, o bere pe care românii o apreciază, chiar dacă nu se ridică la standardele celor din afară. Să adăugăm şi faptul că a fost de câţiva ani principalul sponsor al echipei naţionale de fotbal a României, având un impact  pozitiv asupra băutorilor de bere şi a microbiştilor.

Acum au schimbat design-ul, eticheta, forma PET-urilor, dar nu credeam că o să se producă o schimbare a calităţii…ceea ce este un lucru prost vazut de consumatorii de bere. Totul se întâmplă de când Ursus a preluat contractul de sponsorizare a echipei naţionale de fotbal a României.

Sper ca produsele Berngenbier, indiferent de formă, să revină la ceea ce a fost….

Abonează-te aici !

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum si cand descoperi nevoia de a manca inghetata

Cum si cand descoperi nevoia de a manca inghetata nul acesta temperaturile ridicate au venit ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *