Home >> Financiar >> Banca Transilvania – o bancă pentru tranzacțiile tale de zi cu zi

Banca Transilvania – o bancă pentru tranzacțiile tale de zi cu zi

banca transilvania

Banca Transilvania – o bancă pentru tranzacțiile tale de zi cu zi

Un card pentru fiecare loc liber în portofel

De când eram student am început să colecționez carduri în portofel. Aveam bursă în facultate, așa că Facultatea a decis banca cu care făcea tranzacții și am câștigat primul meu card personal în buzunar. Mai târziu, primul job. Mi-au explicat că nu pot folosi cardul vechi pentru că ei nu fac tranzacții cu banca aceea. A doilea card a răsărit. După vreo patru bănci la care am încercat diverse oferte în funcție de salariu și beneficiile lor, m-am oprit la Banca Transilvania. Pentru mine este cea mai accesibilă. Îmi este foarte dificil să mă descurc în contractele și în explicațiile care însoțesc cardurile și conturile băncilor, însă cu BT totul este cât se poate de simplu.

Pentru nevoi speciale, soluții speciale

Uitându-mă acum pe ofertele Băncii Transilvania, nu pot să spun decât că regret că nu mai sunt la vârsta studenției. În primul rând, pachetul Star Student de la Banca Transilvania are nenumărate avantaje pentru când primești bursa sau bani de acasă. Costuri puține, Internet Banking, asigurare de călătorie, tehnologia wireless și multe altele. Ca să nu mai spun că o parte din aceste avantaje se extind și la celelalte categorii de carduri.

card
În primul rând, cardurile de credit vin în ajutor celor care au nevoie de bani pentru nevoi personale – cu cardul Flying Blue, de exemplu, poți împrumuta de până la cinci ori venitul tău, banii se înapoiază în rate pe care le poți achita pe o perioadă destul de lungă, până la cinci ani, la toate acestea adăugându-se beneficiile pentru călătorii.

Carduri de debit cu cele mai mici comisioane! Intră și vezi!

Pe site-ul oficial al Bancii Transilvania sunt prezentate toate tipurile de carduri pe care le pune la dispozitie banca printre care am găsit și tipul de card de care eu aveam nevoie. Acesta este un card de debit cu care imi voi efectua toate platile online si offline si de la care am dorit sa stiu
toate tipurile de comisioane afernte contractului asociat cardului ales. Am avut la dispozitie grila de comisioane, dar conform contractului beneficiez de comision 0 pentru plata cumpărărturilor cu cardul, plata facturilor la bancomatele BT, la retragere și la schimbarea PIN-ului. La nevoie, pe cardul de debit pot împrumuta de până la șase ori propriul salariu, banii putând fi înapoiați în tranșe avantajoase.

credite

Nu contează cine ești. Există un card și pentru tine!

În era tehnologiei și al on-line-ului ar fi păcat să ne lăsăm mai prejos și să nu profităm de avantajele pe care ni le pune la dispoziție un furnizor de servicii bancare, mai ales că dau dovadă de mult professionalism și implicare.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Ce trebuie sa stim despre serviciile de imprimare carduri

Indiferent despre ce card am vorbi, imprimarea acestuia trebuie sa se realizeze cu ajutorul unor imprimante special create, dintre care modele Zebra, Magicard si Evolis sunt cele mai renumite. Imprimarea cardurilor din plastic sau PVC se realizeaza in mod profesional, cu ajutorul acestor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *