Home >> Cumparaturi Online >> Apple iWatch pregatit pentru lansare in Octombrie 2014

Apple iWatch pregatit pentru lansare in Octombrie 2014

Apple iWatch pregatit pentru lansare in Octombrie 2014
iwatch
La Ce Sa Ne Asteptam?
Ca de obicei gigantul Apple intra ultimul pe usa, dar atunci cand o face atrage privirile tuturor. Asa a facut-o cu iPhone-ul in 2007 cand a reinventat smartphonul. Istoria s-a repetat in 2010, cu tableta, pe o piata testata de altii inainte. Asa se intampla si acum cu ceasul inteligent. Au fost lansate multe ceasuri pana acum, dar nici unul nu a reusit sa rupa gura presei. Ce face Apple ? Pai se pare ca marea companie americana si-a pregatit deja terenul pentru noul ceas odata cu lansarea Health Kit si iOS 8 la conferinta WWDC 2014.

Au fost vehiculate ceva zvonuri conform carora cei de la Apple lucreaza deja la “iWatch”, acum ceva timp, insa compania a inceput accelerarea lucrarilor la proiect pentru a-și extindă familia de dispozitive mobile inca de anul acesta. Apple a început deja să lucreze la trademarking in cateva tari unde urmeaza a fi lansat in ultima parte a anului, probabil in luna octombrie, iar dispozitivul a fost declarat pus in productie incepând cu al doilea trimestru.


Pentru ca nimeni nu stie inca ce fel va arata Apple iWatch am inclus fotografiile de mai jos care ilustreaza conceptele non-Apple create de diferiti designeri creativi. De exemplu, ceasul de culoare rosie din partea de sus a paginii este ceasul nano Lunatik iPod. Desi mai multe informatii cu privire la aspectul iWatch raman limitate, un zvon recent a indicat ca acesta ar putea oferi un o forma traditionala rotunda.

Posibile Detalii Tehnice
Cateva detalii specifice despre iWatch au fost disponibile, dar noi informatii sugerează ca iWatch va avea un ecran AMOLED flexibil marca LG, care va veni in doua dimensiuni diferite, de 1,3 inci si 1,5 inchi, pentru a se potrivi la diferite dimensiuni de incheieturi. iWatch poate fi capabil sa urmareasca si sa inregistreze diferite date si statistici legate de sanatate, cum ar fi masurile luate, caloriile arse, calitatea somnului, ritmul cardiac, si multe alte tehnologii care nu au fost dezvalute inca.

Tot zvonurile spun ca Apple urmeaza sa comercializeze in prima faza intre 3 si 5 milioane de ceasuri smart pe luna, asta pentru a testa piata si a vedea reactia cumparatorilor. Cum specificatiile nu au fost inca prezentate de cei de la Apple si nici descoperite de catre cineva, tot ce ne ramane de facut este sa asteptam. Miscarea aceasta ar putea veni si in urma lansarii Samsung Galaxy Gear 2 , ceasul inteligent al coreenilor de la Samsung. Din nefericire acestia nu au reusit sa convinga piata deoarece ceasul lor prezinta o autonomie redusa si o ergonomie discutabila.

Iata mai jos cateva imagni cu o serie de concepte propuse pentru iWatch de catre diferiti designeri din intreaga lume:
apple_iwatch

Balogh-iwatch


iwatch-concept-FSMdotCOM-1000x5621-660x330

iWatch-concept-martin_hajek

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Philips sau despre cum gătitul tocmai a devenit mai ușor

Soția mea muncește mult. Toate femeile din zilele noastre o fac. Aglomerația, oboseala, stresul de la muncă și timpul pierdut pe drumul către serviciu și înapoi au contribuit la o devalorizare a ideii de ”gospodină” în felul în care obișnuiau să fie mamele noastre. Pentru că este nevoie totuși să

One comment

  1. era si timpul ca apple sa scoata ceva de genul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *