Home >> Personale >> Vom muri?

Vom muri?Cred că întrebarea asta toată lumea şi-o adresează. Oricum mai devreme sau mai târziu o să murim, pe rând nu toţi odată.
Zic toate astea cu referire la ce se scrie în presa scrisă sau la TV despre “mega”, “super”, “extra”, “formidabilul” mare cutremur din octombrie sau când l-au programat mai marii atotştiutori în seismologie. Pai dacă sunteţi aşa de buni de ce nu sunteţi la NASA, de ce nu preziceţi cutremure din Italia sau Turcia. Voi le ştiti numai pe astea Româneşti. În fine nu acuz şi nici nu cred de fapt nu vrea sa cred că aşa va fi. Că un cutremur va devasta ţara noastră. Şi când zic “devastat” mă refer că nu vor mai rămane decât puţine clădiri în picioare, la felul cum sunt întreţinute blocurile noastre.
O fi şi cum zic ei, dar să estimezi şi când va fi acel cutremur mi se pare a fi cva incredibil, iar dacă aşa o să fie înseamnă că aceşti oameni sunt incredibili.
Nici nu ştii ce să crezi. Nici eu nu ştiu ce să cred.
Teoria aceea cu placile tectonice şi cu vibrarea apei în hidorcentrale mi se pare plauzibilă.
Voi ce ziceţi? O să fie un mare cutremur în octombrie 2009?

Abonează-te aici !

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cum iti dai seama ca e momentul sa apelezi la o firma de curatenie

Curăţenia, igiena, ambientul plăcut sunt elemente care nu pot fi trecute uşor cu vederea. Tot mai des, deţinătorii de spaţii comerciale, cabinete chiar şi instituţiile publice ”deleagă” serviciile de curăţenie unor firme specializate. În faţa unei astfel de opţiuni am fost pus şi eu lunile trecute. Împreună cu un

6 comments

  1. lasa ca nu murim noi asa usor:))
    mi s`a parut sambata ca`i cutremur, tremura calc pe masa, ma pregateam sa fug repede, si`apoi am auzit trenu`..fuck..

  2. presupun ca stai prin apropierea garii sau a liniei ferate…

  3. peste drum, da n`am patit niciodata asta, ca na, trec in fiecare zi 20 de trenuri, le stiu si oraru de acu:))

  4. era Orient Expresu’ si de aia l=ai simtit 😉

  5. Eu sper să fie. Și să dărâme toată țara asta, poate în felul asta se trezesc la realitate politicienii noștri. Pentru că asta le trebuie ca să se oprească din furat. Un dezastru natural care să nu ierte pe nimeni.
    Eu accept să fiu pagubă colaterală, la o adică, toți suntem datori cu o moarte. Iar cât am trăit, am trăit bine așa că oricând s-ar întâmpla, nu regret nimic.

  6. @seaqxx ceea ce spui tu nu cred ca se merita, sa fii victima colaterala. Lasa ca mai traim noi, nu se duce natia asta asa usor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *