Publicat: 9 decembrie 2013

Miley Cyrus socheaza din nou: Vezi ce a facut vedeta – VIDEO

Miley-CyrusMiley Cyrus nu se poate opri din gesturile ei controversate si isi uimeste din nou admiratorii cu un gest cu conotatie sexuala.

Ea a avut un concert in Los Angeles, SUA, acolo unde a repetat ceea ce a facut pe scena la MTV Music Awards, in aceasta toamna, scrie inquisitr.com. De acesta data, „victima” ei a fost chiar Mos Craciun.

In plus, cantareata a postat pe Twitter o fotografie in care apare intr-o ipostaza provocatoare alaturi de Mos Craciun. Ea a reusit sa atraga atentia lumii in mod negativ, publicatia americana „GQ” punand-o pe o lista a celebritatilor cu cea mai mica influenta asupra publicului.

Altii cred ca Miley Cyrus este o a doua Madonna, considerand-o o varianta a celebrei cantarete pentru noua generatie. Sora vedetei, Brandi Cyrus, i-a luat apararea in presa din SUA. Ea a mai spus ca a invatat cum sa treaca cu bine peste reactia publicului atunci cand Miley face un nou gest controversat.

[sociallocker id=”140621″]”Este 100% autentica. Aceasta trasatura este rara de gasit la oameni in general si in special in industria divertismentului, acolo unde toti au standarde nerealiste si incearca sa creeze o impresie pentru a fi perceputi intr-un anume fel”, a mai spus Brandi Cyrus.
[/sociallocker]

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul