Publicat: 10 decembrie 2013

Andra a lansat un nou clip, „Atata timp cat ma iubesti” – VIDEO

andra2Andra lanseaza azi un nou videoclip, pentru single-ul „Atata timp cat ma iubesti„, interpretat impreuna cu Marius Moga si lansat in urma cu aproape o luna, alaturi de MediaPro Music.

Videoclipul „Atata timp cat ma iubesti” a fost filmat in cinci locatii: intr-o casa din zona Parcului Carol, la salonul Beauty District, la restaurantul La Brasserie si, in final, la clubul Fabrica.

Povestea clipului este vazuta prin ochii iubitului si surprinde momente dintr-o zi speciala, ziua ei de nastere: Andra se trezeste, se pregateste pentru o noua zi, apoi primeste cadou o masina, la salonul de infrumusetare se intalneste cu doua prietene, Adela Popescu si Andreea Banica, dupa care, la restaurant, este surprinsa cu tort si sampanie, ca ziua sa se termine incendiar, cu o petrecere de zile mari, alaturi de prieteni. „Mi-am dorit ca acest videoclip sa fie mai personal, sa fiu mai aproape de fani si acestia sa vada si o alta parte a mea”, a explicat Andra.

Printre vedetele care i-au fost alaturi la filmarea clipului se numara Ami, Nicole Cherry, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Sorin si Mihai (ex-Akcent), Corina, Piticu de la Simplu, Pepe, Red Blonde, Alb Negru, Robert Reamzy si Miky, fosta solista de la K-pital.

Muzica este semnata de Fely Donose, fosta participanta la Vocea Romaniei, impreuna cu Marius Moga, iar textul a fost scris de Fely Donose, Marius Moga, Marius Marian Ivancea si Gabriel Mihai Istrati. Marius Moga nu a fost prezent fizic la filmari, insa i-a facut o surpriza Andrei si i-a fost alaturi la petrecere, prin live streaming.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul