Home >> Fashion >> Trei accesorii feminine care te pot impresiona in 2018

Trei accesorii feminine care te pot impresiona in 2018

Un accesoriu ales gresit poate insemna distrugerea unei tinute aproape impecabile. Si fiecare sezon vine cu moda sa si atunci cand este vorba despre accesorii, deci niciodata nu poti spune ca le stii pe toate. Pe de-o parte, 2018 isi propune sa readuca in discutie cateva elemente care au aparut in cataloagele de moda si anii trecuti. De cealalta parte, apar si inovatii si elemente noi si interesante. Ca in fiecare an, diversitatea este mare, dar pentru o adevarata fashionista, informarea nu se termina niciodata. Deci iata cateva accesorii la moda in primavara care va urma.

1. Cerceii mari si impunatori
Cerceii sunt un element central al tinutei oricarei femei. Insa trebuie sa stii sa ii porti si sa ai asortezi. De cativa ani, industria pare ca s-a indragostit de cerceii mari, lungi si care atrag atentia asupra lor. Nici anul acesta lucrurile nu par sa se fi schimbat chiar atat de mult. In continuare se poarta asa zisii “statement earrings”, deci nu vedem niciun motiv in a renunta la ei daca ii ai deja acasa. Brandurile mari au ajuns sa scoata si cativa care ajung mai jos de umeri, dar in cazul unor accesorii extreme, restul tinutei trebuie sa fie foarte potrivit.

2. Geanta
Geanta este cu adevarat vitala pentru orice femeie si casele de moda precum Valentino sau Louis Vuitton s-au decis ca anul acesta se poarte modelele foarte mici (cat de mici vom vedea la punctul urmator). Acestea vor fi facute, inevitabil, din piele, au dimensiuni reduse, suficient incat sa tii in ele un portofel, acte si telefonul. Nu sunt facute pentru calatorii lungi, dar pot fi ideale in timpul iesirilor in oras. In plus, poti opta pentru genti de mana sau pentru unele de umar, creatorii de moda imaginand o varietate din fiecare.

3. Telefonul
Nu, nu vom vorbi despre cele mai populare telefoane de anul acesta, ci despre cum le poti purta. Mai devreme spuneam despre gentile mici, dar se pare ca Louis Vuitton a venit anul acesta cu ceva in plus (sau in minus, depinde). Ei au creat o mini geanta care functioneaza pe post de husa de telefon. Ea poate cuprinde un Iphone si in acest mod telefonul tau va avea propria lui geanta. Nu este cea mai practica alegere, dar daca esti interesata de ceea ce se poarta, poate fi o idee destul de buna. In plus, arata mult mai bine decat o husa cu aur si diamante.

Tu ce accesoii preferi sa porti anul acesta?

Sursa foto: www.dhgate.com

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Cand stii ca trebuie sa porti si cu ce asortam tenesii?

Cand stii ca trebuie sa porti si cu ce asortam tenesii? Sunt comozi, se potrivesc atât la o ţinută sport cât şi la una casual, inspirând nonconformism. Tenişii nu lipsesc niciodată din garderoba mea mai ales că pot fi folosiţi cu succes şi în sezoanele când termometrul nu mai e la fel de generos, indicând mai puţine grade.

One comment

  1. Intersant, multumesc pentru sfaturi 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *