Publicat: 10 decembrie 2013

SCHIMBARE majora pregatita de Facebook. Vei putea face asta

sympathizeMult discutatul buton „dislike” s-ar putea sa nu fie introdus niciodata de Facebook, insa un inginer al companiei a spus ca specialistii au experimentat o alternativa la „like”, respectiv butonul „sympathize” (compatimesc).

Celor de la Facebook li s-a cerut de acum cativa ani o varianta mai putin vesela prin care sa se raspunda la postarea unui prieten care anunta o despartire, un deces sau chiar o zi proasta, in aceste situatii un „like” (imi place) fiind nepotrivit, relateaza The Huffington Post.

Aceasta solicitare a ajuns la urechile celor de la Facebook, iar in timpul unei conferinte de saptamana trecuta, Dan Muriello, inginer in cadrul companiei, a spus ca un alt angajat a experimentat introducerea butonului „sympathize”.

Insa nu s-a spus clar daca acest buton va fi introdus de Facebook intr-un viitor apropiat sau mai indepartat. De-a lungul timpului, cei de la Facebook au spus ca au explorat mai multe idei noi, insa multe dintre acestea nu s-au materializat niciodata.

Dan Muriello a spus doar ca aceasta idee, a introducerii butonului „sympathize” a fost foarte bine primita de mai marii companiei, dar inca nu s-a pus deocamdata in practica.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul