Publicat: 30 martie 2014

Primele componente pentru iPhone 6, comandate de Apple

iphone6_ssApple a comandat in aceasta saptamana partenerilor asiatici bateriile pentru iPhone 6, ceea ce inseamna ca productia acumulatorilor va incepe in curand, dar si ca noul smartphone va ajunge pe piata mai tarziu decat se anticipa.

Informatia, publicata de Digitimes si preluata de Cnet, nu este oficiala, insa provine de la surse precum Simplo Technology si Desay Battery Technology, doua dintre companiile care colaboreaza cu firma americana.

In acelasi timp, cei de la Digitimes spun ca productia Apple iPhone 6 nu a inceput inca, iar noul smartphone ar putea fi lansat cel mai devreme in toamna acestui an, nu in vara, asa cum reiesea din speculatii anterioare.

De altfel, o lansare a iPhone 6 in luna septembrie este sustinuta si de o serie de analisti, care au inceput sa faca previziuni privind aparitia noului device inca de anul trecut.

Asteptarile de la Apple iPhone 6 sunt extrem de mari in conditiile in care inovatia din industria mobila pare sa fi intarziat. Concurenta Apple, si ne referim in primul rand la Samsung, a preferat ca in acest an sa-si perfectioneze flagship-urile fara sa aduca noutati care sa revolutioneze domeniul.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul