Publicat: 5 ianuarie 2014

Pact: aplicatia care te motiveaza sa slabesti pe bani adevarati!

s560x316_pact-aplicatia-care-te-motiveaza-sa-slabesti-pe-bani-adevarati_1_size1Conceptul e simplu: faci sport si mananci sanatos, castigi bani. Esti lenes, dai bani!

Ai mancat mult prea mult de sarbatori si nu stii cum sa scapi de kilogramele in plus? O aplicatie de mobil iti da cea mai buna motivatie sa faci sport: proprii tai bani. Aplicatia GymPact si-a schimbat numele in Pact si are un concept cat se poate de simplu: faci sport – primesti bani adevarati, iar lenea costa.

Pact iti monitorizeaza obiceiul de a merge sa sala si iti cere sa pui la bataie o suma de bani, pentru a fi sigur ca te tii de sport. Daca mergi la sala primesti bonusuri, atat din banii tai, cat si din cei ai utilizatorilor care nu au merg. Daca “sari” peste ora de sport programata, banii tai vor merge la cei care sunt in stare sa se tina de sport.Aceeasi aplicatie te poate ajuta sa si mananci mai sanatos. Acelasi concept se aplica unei diete. Adica iti impui un obiectiv (sa devii vegetarian, sau sa iei 3 mese pe zi), si inregistrezi ce mananci. Ca sa te tii de dieta, trebuie sa pui la bataie si o mica suma de bani. Daca reusesti, ii vei inmulti la sfarsitul saptamanii, altfel ramai fara o parte din ei.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul