Publicat: 20 decembrie 2013

iPhone 6 va fi lansat mai repede decat ne asteptam

iPhone 6

iPhone 6

Chiar daca Apple pare sa aiba un ciclu regulat de lansari, un analist prezice lansarea iPhone 6 in vara lui 2014, in luna iunie sau iulie. Informatia se bazeaza pe negocierile Apple cu furnizorii de componente pentru iPhone din Taiwan si Coreea de Sud.

Analistul Mehdi Hosseini de la Susquehanna Financial Group crede ca Apple va reveni in 2014 la programul de lansari in vara, iar iPhone 6 va sosi in al doilea trimestru al anului viitor.

Aceeasi predictie a fost lansata de alti analisti si in cazul iPhone 4S, iPhone 5 si iPhone 5S, dar Apple a ales de fiecare data sa prezinte noile sale smartphone in toamna. Cel mai probabil, programul de lansari va ramane stabil, iar iPhone 6 va fi dezvaluit abia in trimestrul al treilea al anului viitor.

Speculatiile despre iPhone 6 sunt nenumarate, de la un ecran usor curbat pana la o dimensiune mult mai mare, dar singurul lucru clar este faptul ca Apple trebuie sa impresioneze cu noul smartphone. iPhone 5S a pastrat designul modelului precedent, deci lansarea iPhone 6 va aduce probabil si noutati importante de design si un salt inainte cu privire la specificatii.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul