Publicat: 5 decembrie 2013

Cum castigi bani de fiecare data cand deblochezi telefonul cu ajutorul unei aplicatii

cum-castigi-bani-de-fiecare-data-cand-deblocchezi-telefonul-cu-ajutorul-unei-aplicatiiCu ajutorul unei aplicatii, utilizatorii telefoanelor Android pot castiga bani intr-un mod foarte simplu.

Aplicatia Locket permite celor care au smartphone Android sa castige o mica suma de bani de fiecare data cand deblocheaza ecranul telefonului.

Iata cum functioneaza Locket: plaseaza reclame pe ecranul telefonului, pe care le vedeti de fiecare data cand il deblocati.

Fiecare deblocare va aduce cate un cent, scrie Business Insider.

Asta nu inseamna ca puteti abuza de acest sistem ca sa va umpleti de bani deblocand continuu ecranul. Puteti castiga cel mult 3 centi pe ora.

Dupa ce strangeti astfel echivalentul a 10 dolari sau mai mult, puteti incasa banii prin sistemul PayPal. De obicei, un utilizator castiga aceasta suma intr-o luna.

Specialistii de la Business Insider apreciaza foarte mult aplicatia, pentru ca utilizatorii vor putea face rost de o mica suma de bani fara sa faca nimic deosebit.

Locket poate fi descarcat gratuit de pe Google Play. Potrivit Getlocket.com, aplicatia ar putea functiona si pentru iPhone, Windows Phone si Blackberry de anul viitor.