Publicat: 26 ianuarie 2014

Bogat dintr-o eroare. A castigat 33.500 de dolari pentru un email trimis catre Facebook

s560x316_bogat-dintr-o-eroare-a-castigat-33-500-de-dolari-pentru-un-email-trimis-catre-facebook Vanatorii de erori de pe internet se pot imbogati daca stiu cum sa gaseasca micile gafe lasate in urma de programatori.

Asa s-a intamplat si cu un inginer din Brazilia, care a fost rasplatit de Facebook, dupa ce a descoperit o eroare in reteaua de socializare. Premiul de 33.500 de dolari oferit de Facebook este cel mai mare din istoria companiei pentru o astfel de activitate.

Conform The Next Web, totul a plecat din luna noiembrie a anului trecut, cand Reginaldo Silva a descoperit o eroare in codurile de la Facebook. Acesta a raportat problema catre companie, iar dupa ce programatorii lui Mark Zuckerberg au investigat daca problema exista sau nu, compania a decis sa-l premieze pe inginer.

Nu este pentru prima data cand unii „vanatori de gafe” pe internet sunt premiati. In luna iunie a anului trecut, un tanar britanic a semnalat o problema de securitate la Facebook, iar compania l-a premiat cu 20.000 de dolari.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul