Home >> Uncategorized >> Ţeapă sau neatenţie?

Ţeapă sau neatenţie?

Vinerea trecută, adică pe 15 am avut nevoie să listez 10 CV-uri, ştiţi voi, chestii din alea care te ajută să te angajezi şi încercând să le scot la imprimanta personală hopa tuş. Nu mai aveam. Necesar e să merg la un copy center să le listez, că îmi trebuiau la Bursa Locurilor de Muncă. De obicei, pe timpul facultăţii mergeam la Ady Copy Center, însă având în vedere că PIM-ul de pe Independenţei era mai aproape am zis că nu o să sărăcesc dacă apelez la ei. Zis şi făcut, ajuns acolo la PIM, am listat şi pe lângă faptul că am aşteptat o mulţime când să plătesc am fost întâmpinat cu o surpriză. Supriza consta în preţ. Cam cât ziceţi că am platit pentru 10 CV-uri? CV-ul conţine 2 pagini alb-negru şi poza care am preferat să fie color. Poza este tip buletin.

Deci cât am platit? 20 Ron

Da, pentru 10 foi am plătit 20 ron, adică 200.000 de lei vechi. Noroc că am luat bonul, că nu ştiam preţul paginei color.

Pagina color la PIM este de 1,8 lei, adică 18.000 lei vechi. Mi se pare incredibil. Peste tot nu depăşea 0,5 lei şi nenorociţii aştia fură studenţii. Şi ce mai color, o poza de buletin…

Mă jur că nu mai calc la PIM, decât doar să le pun o grenadă!

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Bitdefender ofera 1 milion de licente gratuite

Bitdefender ofera 1 milion de licente gratuite Pentru a sarbători pragul de 1 milion de ...

8 comments

  1. exagerat de mare pretul mai degraba teapa decat neatentie

  2. stiam eu…ca am luat teapa 🙁

  3. teapa tata. teapa, dar si nesimtiti astia de la PIM,preturi de 3 ori mai? nu se poate…la Coppy Center e 0.6 ron, si la Ady Center de asemenea,… fara cuvinte prietene, de acum fii mai atent unde mergi la iti imprimi ceea ce ai nevoie!

  4. acolo is aia de la medicina, au bani:))
    mai degraba puneai poza alb negru:))

  5. ai luat tzeapaaaaaa!!!!!!!!!!!! =))

  6. explicatia e alta, nu e tzeapa … e realitatea de centru, cel putin asa am fost informat eu cand mi-am luato in brate. conform angajatilor minunati si foarte deosebiti de la pim preturile practicate de Pim independentei si Pim Moldova Mall sunt in directa legatura cu statutul de “locuitor in zona centrala” chiria mai mare pentru spatiu care il ocupa si plus alte taxe de zona zero. preturi mari la pim sunt si la centrul de pe bd socola (vis a vis de cotnari – tesatura) acolo explicatia e si mai complexa: chiria + faptul ca ala nu face cu adevarat din retea, e un fel de franciza… un fel de forneti mama lor… de hoti.

  7. Fratica noi sa fim sanatosi…mie nu imi venea sa cred..astia sunt hoti, iar diferenta dintre ei si cei din puscarie este ca ei nu au fost prinsi…daca sunt luati la rost…nu cred ca au voie sa practice astfel de tactici.

  8. eu nu ma duc de fel la PIM, eram obligat de imprejurari, dar mi-a fost de ajuns, urmatoarea tura o sa merg cu o grenada acolo. Este inadmisibil, nici la Tecuci nu sunt preturile astea. Si am vazut ca nu duc lipsa de clinetela, dar cred ca aia nu au mai calcat acolo dupa ce au aflat cat au de platit. Rusine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *