Home >> Cumparaturi Online >> TAROM lanseaza oferta cu zboruri externe de la 99 Euro din Bucuresti, Iasi, Sibiu si Cluj

TAROM lanseaza oferta cu zboruri externe de la 99 Euro din Bucuresti, Iasi, Sibiu si Cluj


featuredplane

TAROM lanseaza oferta cu zboruri externe de la 99 Euro din Bucuresti, Iasi, Sibiu si Cluj

De doua zile compania TAROM a lansat o campanie de reduceri in perioada 2-15 februarie 2015, in care ofera bilete de avion cu zbor dus-intors in diferite locatii externe cu preturi incepand de la 99 de Euro, in aceste preturi fiind incluse toate taxele si suprataxele aferente, chiar si bagaje de cala si o masa la bord.
mobil-tarom
Bineinteles, ca in toate ofertele promotionale, si in aceasta sunt impuse termeni si conditii care trebuie indeplinte pentru a beneficia de oferta in mod corect si complet. E bine, sa stiti dinainte ca oferta lansata de compania TAROM este valbila pe toate rutele directe operate de aceasta cu avioane proprii, intre destinatii cu plecari din Romania de la Bucuresti, Iasi, Sibiu si Cluj. Destinatiile externe pe care la opereaza TAROM si care se incadreaza in oferta promotionala lansata recent sunt urmatoarele:

Screenshot_2015-02-04-12-06-08Plecari din Bucuresti catre: Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca , Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena;
Plecari din Iasi catre:Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv si Torino;
Plecari din Sibiu catre: Munchen;
Plecari din Cluj catre: Viena;


La ce sa ne asteptam?
In continuare vom descoperi termeni si conditii care trebuiesc indeplinte pentru a beneficia de promotia TAROM.
Oferta se supune unor termene şi condiţii:
* La această ofertă locurile sunt limitate
—> perioada minimă de şedere la destinaţie este de 4 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică;
—> perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile;
—> cu această ofertă, pasagerii pot călători oricând, cu excepţia următoarelor perioade: 9-16 aprilie 2015, 1-31 august 2015, 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016. În cazul în care cel puţin un tronson de călătorie este într-unul dintre intervalele menţinonate, oferta nu se aplică.

Biletele pot fi rezervate atat de site-ul mobil m.tarom.ro, cat si de la agentiile proprii TAROM si agentiile autorizati IATA.

Mai multe detalii despre promotie gasiti aici: www.tarom.ro/oferta-speciala/

Cat de adevarata este promotia?
Cu aceasta ocazie am facut si eu o simulare de rezervare pe mai multe destinatii dintre cele incadrate in lista de zboruri operate de TAROM si culmea ca la unele destinatii pretul total era mai mare de 99 euro la cat ne-am fi asteptat conform promotiei. De exemplu: bilet dus-intors BucurestiRoma, 2 persoane cu toate taxele incluse costa 200 Euro si se incadreaza in promotia TAROM.
Daca e sa alegem o alta destinatie precum: bilet dus-intros IasiTel Aviv 2 persoane cu toate taxele incluse pretul este foarte mare si ajunge la 658.22. (vezi print screen simulare)
buc-roma
ias-telaviv

Pe blogul mihaijurca.ro aflam ca oferta este valabila doar daca rezervarea este facuta de pe versiunea mobila a site-ului tarom, respectiv m.tarom.ro

Sursa: www.tarom.ro
Sursa foto: romania-insider.com

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Philips sau despre cum gătitul tocmai a devenit mai ușor

Soția mea muncește mult. Toate femeile din zilele noastre o fac. Aglomerația, oboseala, stresul de la muncă și timpul pierdut pe drumul către serviciu și înapoi au contribuit la o devalorizare a ideii de ”gospodină” în felul în care obișnuiau să fie mamele noastre. Pentru că este nevoie totuși să

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *