Publicat: 13 ianuarie 2014

Steaua a transferat un portar macedonean

s560x316_Bogatinov_copyPortarul macedonean Martin Bogatinov a semnat, ieri, contractul cu Steaua Bucuresti si a efectuat primele fotografii in tricoul Stelei pe terenul din Ghencea. „Sunt foarte fericit pentru faptul ca am semnat cu Steaua. Stiu ca este un club foarte mare si sunt onorat de faptul ca voi purta acest tricou. Abia astept sa încep munca alaturi de noii mei colegi”, a spus Martin Bogatinov pentru site-ul oficial al Stelei.

Bogatinov, 27 ani, a venit la Steaua liber de contract dupa ce s-a despartit in noiembrie de formatia ucraineana Karpaty Lvov. Internationalul macedonean a semnat cu Steaua un contract valabil pe doi ani, insa formatia din Ghencea se poate prevala de o clauza de reziliere unilaterala dupa primele sase luni.

Martin Bogatinov va suplini absenta de lunga durata a tânarului Valentin Cojocaru. Cel putin pâna în vara, Ciprian Tatarusanu va fi titularul postului, urmând ca Bogatinov si Nita sa joace, prin rotatie, în partidele în care Tata va fi menajat si în cele cu adversari mai slab cotati. „Ne trebuie un portar care sa îl înlocuiasca pe Cojocaru, care este accidentat. Pâna la vara o sa ramâna Tatarusanu, de la vara încolo o sa vedem. Sa vedem cum se va descurca si Florin Nita. Nu trebuie sa ramânem descoperiti”, a spus Laurentiu Reghecampf.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul