Publicat: 22 ianuarie 2014

S-a terminat! Simona Halep invinsa in sferturi la Australian Open

s560x316_simona_halep_1O singura ora a durat meciul sustinut de Simona Halep, miercuri, in sferturi de finala la Australian Open. Favorita pe hartie in fata slovacei Dominika Cibulkova, Halep nu a reusit sa-si impuna jocul niciun moment si a fost condusa in permanenta. Cibulkova s-a impus astfel dupa doar 60 de minute, cu 6-3, 6-0, si s-a calificat pentru a doua oara in semifinalele unui turneu de Mare Slem.
“Am fost mai experimentata si am stiut cum sa abordez acest meci. Cred ca am facut totul perfect. Nu sunt neaparat foarte inalta, dar compensez cumva acest lucru. Sunt o luptatoare”, a spus Cibulkova, jucatoare de doar 161 cm, la finalul meciului. Cele doua jucatoare s-au intalnit pentru a patra oara in cariera, iar Cibulkova a obtinut cu aceasta ocazie a treia victorie in fata Simonei.
Simona Halep ramane cu cea mai buna performanta din cariera intr-un turneu de Mare Slem si cu intrarea in topul 10 mondial pentru prima data in cariera. Este doar a treia jucatoare din Romania care izbuteste o asemenea performanta dupa Virginia Ruzici si Irina Spirlea. Aceasta din urma ramane ultima jucatoare din Romania prezenta intr-o semifinala de Mare Slem.
“A contat foarte mult debutul de meci. Am incercat sa fiu cat mai agresiva din start si am stiut ca trebuie sa raman agresiva. Lucrez foarte mult pe controlul punctului. Stiu ca trebuie sa apas si mai mult pe forehand si sa intru mai mult in teren”, a spus dupa meci Cibulkova.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul