Publicat: 7 ianuarie 2014

Ronaldo i-a dedicat lui Eusebio „dubla” cu Celta Vigo

s560x316_cristiano_ronaldu_cu_celtaCristiano Ronaldo, autorul unei duble pentru Real Madrid în meciul din campionatul spaniol cu Celta Vigo (3-0), a dedicat golurile sale legendei fotbalului portughez Eusebio, care a decedat la sfârşitul săptămânii trecute şi care a fost ‘unul dintre cei mai jucători din lume’, conform starului lusitan.

‘Este o zi tristă şi vreau să mulţumesc tuturor, în special Spaniei, pentru omagiul adus lui Eusebio. Cum el a fost o persoană foarte apropiată mie şi tuturor portughezilor, vreau să spun mulţumesc şi să-i dedic aceste goluri. El m-a ajutat mult la echipa naţională, este un exemplu pentru noi. Am pierdut unul dintre cei mai buni jucători din lume’, a declarat atacantul portughez după meciul din etapa a 18-a din Primera Division, marcat de un minut de reculegere şi purtarea de banderole negre.

Fostul mare jucător portughez, decedat la vârsta de 71 de ani, a fost înmormântat luni după-amiază după o zi marcată de un ultim tur de onoare pe miticul stadion ‘Da Luz’ din Lisabona.

Ronaldo, care a fost din nou ovaţionat pe Bernabeu, a confirmat că va fi prezent la ceremonia de acordare a prestigiosului trofeu ‘Balonul de Aur’, ce va avea loc lunea viitoare la Zurich.

‘Nu ştiu dacă voi câştiga sau nu, dacă este o nedreptate sau nu, dar eu încerc să-mi fac treaba întotdeauna, să ajut echipa Real Madrid cu goluri. Dacă voi câştiga trofeul, foarte bine, dacă nu viaţa va continua şi voi rămâne acelaşi om’, a adăugat Ronaldo.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul