Publicat: 22 ianuarie 2014

Manchester United transfera de la marea rivala Chelsea

s560x316_Juan_Mata_ChelseaJuan Mata, fotbalistul spaniol al lui Chelsea, este foarte aproape să semneze cu Manchester United, transferul fiind ‘iminent’, anunţă presa din Marea Britanie, citată de AGERPRES.

Clubul londonez şi cel din Manchester ar fi ajuns la un ‘acord provizoriu’ legat de transferul mijlocaşului, valoarea tranzacţiei fiind de 40 de milioane de lire sterline, scrie cotidianul The Guardian. Gruparea de pe Old Trafford nu a făcut încă o ofertă oficială pentru jucătorul de 25 de ani, dar acest lucru este ‘iminent’, adaugă ziarul.

Negocierile dintre cluburi sunt ‘într-o fază avansată’ şi ar putea fi ‘aproape încheiate’, însă pentru ca transferul să se facă, ar trebui ca Mata să vrea să plece de la Chelsea, potrivit The Guardian.

Spaniolul a venit la actuala sa echipă în august 2011, de la Valencia. În ultimele două sezoane, mijlocaşul a fost votat cel mai bun jucător al lui Chelsea. Mata a evoluat puţin în actuala stagiune, după venirea antrenorului Jose Mourinho. De altfel, în ultimele săptămâni el nu a mai fost folosit.

Conform aceluiaşi ziar, de Mata sunt interesate şi alte echipe de top, ca Paris Saint-Germain sau Atletico Madrid.

Potrivit The Daily Mail, managerul lui Daily Mail, David Moyes, este încrezător că transferul lui Mata va fi realizat până la sfârşitul acestei săptămâni.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul