Publicat: 5 ianuarie 2014

Atacantul visat de Gigi Becali nu mai ajunge la Steaua!

atacantul-visat-de-gigi-becali-nu-mai-ajunge-la-steaua-motivul-e-incredibil-eu-l-am-propus-conducerii_size1Becali declara la finalul campionatului trecut ca Alibec va fi transferat sigur in Ghencea. Acesta i-a facut o oferta insa atacantul a ales sa mearga in Italia, la Bologna.

Dupa un tur esuat, Alibec se intoarce in Liga 1, insa nu la Steaua, ci la Astra Giurgiu, contracandidata Stelei la titlu. Motivul? Cei din conducerea Stelei nu au raspuns ofertei venite de la impresarul lui Alibec:

“Alibec a inceput pregatirea, a avut doua intinderi, Bologna a inceput rau campionatul, antrenorii care se bat sa ramina in prima liga nu conteaza pe tineri imprumutati. Astra a trimis o oferta la Inter, a discutat și cu noi, Alibec in proportie de 99% va fi cumparat definitiv de Astra. Alibec va ajunge un pilon important pentru echipa nationala. Pe Alibec l-am propus la Steaua acum vreo trei saptamini, nu am primit nici un raspuns. dragoste cu forta nu se poate”, a anuntat impresarul Becali, la Dolce Sport

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul